Redovisningsekonom till Qstar Försäljning AB

Plats
Norrköping
Annonserat
den 3 oktober 2018
Stängs
den 31 oktober 2018
Kontakta
Jonas Henrikson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsgivare Qstar Försäljning AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Ekonomi/ Marknad
Ort Norrköping
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2018-10-31

Vi söker en driven redovisningsekonom som vill vara med och utveckla ekonomifunktionen inom Qstar Försäljning AB och Swea Energi AB i Norrköping. Är du den vi söker?

Vad erbjuder Qstar Försäljning och Swea Energi dig?
Qstar Försäljning AB är ett norrköpingsbaserat drivmedelsbolag på den svenska marknaden. Stationsnätet består idag av närmare 400 stationer under varumärkena Qstar Bilisten och Pump, där merparten är Qstar automatstationer. Stationerna ligger främst på mindre orter och landsbygd men även längs större riksvägar. Qstars systerbolag Swea Energi AB är Sveriges största oljeföretag mot kunder med egen tank. De är lokaliserade med säljkontor på ett tiotal platser i Sverige och säljer drivmedel, bränsle och eldningsolja. Qstar och Swea är idag en gemensam organisation med gemensamt huvudkontor. Båda bolagen har tillsammans 120 anställda varav ett 70-tal är stationerade på huvudkontoret i Norrköping.

Qstar Försäljning och Swea Energi värnar om kunden och arbetar därför efter visionen ”Kundvänlighet”.  Detta ska genomsyra alla medarbetares arbete, oavsett var man befinner sig inom bolagen. Du som medarbetare inom Qstar Försäljning och Swea Energi får möjligheten att arbeta i en ekonomifunktion under förändring där du får chansen att utvecklas tillsammans med kollegor och verksamhet.

Vad innebär rollen?
Som redovisningsekonom ansvarar du för den löpande redovisningen, moms och månadsbokslut med tillhörande kontoavstämningar. Ytterligare ansvarsområden är arbetet med anläggningsregister. Vid årsbokslut bistår du även redovisningsansvarig. Du kommer även att stötta dina kollegor med exempelvis kund-och leverantörsreskontra, kundinbetalningar och inskanning av fakturor. Idag är vi ett team om 14 personer på ekonomifunktionen.

Vem söker vi?
Du är noggrann och strukturerad. Du vet hur du ska dra nytta av dina styrkor och vet också när du behöver ta hjälp av din omgivning för att nå mål. Du är lösningsorienterad och har förmågan att se, förstå och lösa problem. Om det uppstår situationer som inte går som du tänkt bibehåller du din positivitet och ditt engagemang. Du är förtroendeingivande och har en god kommunikativ förmåga som du kan anpassa efter mottagaren.

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom tror vi att du;

  • Har erfarenhet av redovisning och god kunskap inom svensk redovisningssed
  • Självständigt har genomfört månadsbokslut
  • Kan uttrycka dig flytande i svenska tal och skrift
  • Kan kommunicera på engelska
  • Har god kunskap i Excel
  • Har viss kunskap om moms- och skatteregler

Där finns inget absolut krav på utbildning, men vi ser det som starkt meriterande om du har en eftergymnasial utbildning med ekonomiinriktning. Även kunskap och intresse för förändrings-och förbättringsarbete anses meriterande.

Ansök redan idag!

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare eller researcher.

Ansvarig rekryterare är Jonas Henrikson och nås på jonas.henrikson@unikresurs.se. Researcher är Lovisa Holgersson och nås på lovisa.holgersson@unikresurs.se eller 070-7740131.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!