Säljare Stockholm till Edsbyn

Rekryterare
Edsbyn
Plats
Nacka, Stockholm
Annonserat
den 15 oktober 2018
Stängs
den 31 oktober 2018
Kontakta
Mats Eineljung
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Säljare Stockholm

Edsbyn står för samtida design, funktionalitet och uthållig produktion av kontorsmöbler sedan 1899. Med människan i fokus lever vi ut vårt nordiska arv tillsammans med ledande formgivare som Jens Fager, Andreas Engesvik och Thomas Eriksson Arkitekter och möblerar företag och organisationer i världsklass.

Vår vision är tydlig – Edsbyn skall bli Skandinaviens mest intressanta varumärke inom kontorsmöbler. 

Säljare Stockholm
Vi utökar vårt team av säljare i Stockholm och söker nu dig som vill bli en nyckelspelare på den viktiga Stockholmsmarknaden.

Ditt ansvar
Som säljare kommer du att ansvara för att aktivt stödja återförsäljare i säljprocessen samt bearbeta och informera arkitekter om varumärket Edsbyns produkter och möjligheter. Du kommer själv att bygga relationer med kunder och på så sätt driva och skapa förutsättningar för dina egna affärer. Du kommer att ha eget budgetansvar för din affär.

Du kommer att rapportera till försäljningschefen för Sverige.

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete, gärna inom inredningsbranschen och en formell utbildning med försäljningsinriktning är en fördel. Du har med fördel kompetens av offentliga upphandlingar.

Du har förmågan att ligga steget före och har ett intresse av hur morgondagens kontor utvecklas utifrån förnyad teknik, arbetsuppgifter och individuella krav samt hur det påverkar möbler. Du har förståelse för de olika distributionskanalerna i branschen och kan utifrån detta lägga upp en säljstrategi efter varje situation och projekt. Du känner med fördel till branschstandarden för miljö- och kvalitetskrav (tex Leed, Bream, Möbelfakta, Svanen, FSC, SP, akustik osv).

Som person har du ett stort engagemang vilket du visar genom handlingskraft och du har förmåga att strukturera, prioritera och driva ditt arbete.

Du behöver vara genuint intresserad av människor och vara en god människokännare. Som den goda kommunikatör du är kan du göra presentationer för både mindre och större grupper. Du är serviceminded och har förmåga att sälja både förtroende och produkt till kund och övriga parter i inredningsprocessen.

Placeringsort är Stockholm, Nacka.

För ytterligare information, kontakta gärna

Försäljningschef Sverige Mats Eineljung; Mats.Eineljung@edsbyn.com,

Telefon 0271-27500 (växel)

Sista ansökningsdatum är 2018-10-31 men intervjuer sker löpande.