Operation Manager till Noblessa Sverige AB

Plats
Norrköping
Annonserat
den 12 november 2018
Stängs
den 2 december 2018
Kontakta
Jonas Henrikson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Operation Manager Nordic

Arbetsgivare NOBLESSA Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Chefstjänster/ Styrelse-uppdrag
Ort Norrköping
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2018-12-02

Till Europas största och världens tredje största köksproducent söker vi en Operation Manager med gedigna ledaregenskaper. Du får i denna roll möjligheten att dels till stora delar forma din egen roll och dels långsiktigt bidra till företagets utveckling genom att balansera effektiv förvaltning och styrning med kontinuerligt förbättringsarbete i leveransorganisationen.

Noblessa Sverige AB
Noblessa Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Nobilia. Noblessa har ett eget recept för att skapa kundanpassade kök som innehåller det lilla extra: Tysk ingenjörskunskap kombinerad med innovativ internationell design. I över 70 år har Noblessa utvecklat och förfinat varje detalj och lyft kvalitetskraven till nya höjder. De ritar och tillverkar unika kök för alla smaker, livsstilar och utrymmen. Noblessa Sverige AB har sitt huvudkontor i Norrköping.

Noblessas vision är att bli en ledande köksleverantör inom byggprojektmarknaden (B2B) i Norden och Baltikum. Detta ställer krav på verksamheten och de behöver stärka sitt managementteam med en leveransfokuserad Operation Manager. En ny roll i företaget.

Vad innebär rollen?
I rollen som Operation Manager har du ett spännande uppdrag där du ansvarar för leveransen av många projekt med olika karaktär samtidigt. Projekten i sig är inte det kvalificerade i rollen, det är mängden olika typer och storlek av projekt som är komplex.

Du driver den operativa verksamheten och har många kontaktytor både inom och utanför organisationen där du planerar, säkerställer och kontrollerar leveransen. Din roll syftar till att optimera resultatet för verksamheten genom att bygga och leda en effektiv organisation och leveransprocess utifrån målbilden. Du arbetar projektnära och projektstyr samtidigt som du har en god övergripande bild över samtliga projekt. Du har generellt sett ett helikopterperspektiv på verksamheten, men förmågan att ta detaljfokus vid behov.

Till din hjälp har du, förutom övriga funktioner i bolaget, 10-talet medarbetare i projektprocessen tillsammans med en projektkoordinator som stöttar dig i det operativa arbetet.

Du har det övergripande personalansvaret för dessa medarbetare, men till din hjälp har du också ett par arbetsledare som leder det dagliga arbetet. Din närmsta chef är VD och du sitter i den Nordiska ledningsgruppen. Placeringsort Norrköping.

Vem söker vi?
Vi söker dig med god affärsmässighet utifrån ett helhetsperspektiv. Du har en förmåga att, baserat på kunskap och förståelse om den egna organisationen, organisera och styra verksamhetens resurser mot det som ska levereras. Du har en naturlig förmåga att skapa och vårda relationer både inom organisationen och utanför. Genom en effektiv och tydlig kommunikation framför du ditt budskap men har även förmågan att lyssna in motparten. När det oförutsedda sker är du fortsatt engagerad och positiv och har förmågan att bibehålla ditt fokus. Du använder medvetet dina styrkor, och vet när du behöver ta hjälp.

Vi lägger stor vikt vid personlig potential i urvalet men för att lyckas i rollen behöver du:

 • Minst gymnasieexamen, meriterande med akademisk utbildning med inriktning bygg, teknik eller ekonomi.
 • Minst 2 års projektledarerfarenhet
  • Meriterande om du kan uppvisa erfarenhet av att leda olika typer av projekt
  • Kunskap i projektledning och erfarenhet av ekonomisk projektstyrning/uppföljning
  • Minst 3 års chefserfarenhet med personalansvar
  • God avtalskunskap
  • God engelska och svenska i såväl tal som skrift

Utöver detta ser vi det som meriterande, men ej krav, om du har;

 • Erfarenhet av att leda både administrativa och praktiskt inriktade funktioner.
 • Erfarenhet av att leda genom andra.
 • Erfarenhet av att leda många projekt samtidigt där du hanterar kunddialog och leveransuppföljning.
 • Kunskap och förståelse för byggbranschen.

Ansök redan idag!

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag då vi har ett löpande urval.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare eller researcher.

Ansvarig rekryterare är Jonas Henrikson och nås på jonas.henrikson@unikresurs.se. Researcher är Lovisa Holgersson och nås på lovisa.holgersson@unikresurs.se eller 070–7740131.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb