Strategisk samordnare till PRV

Rekryterare
PRV
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 december 2018
Stängs
den 7 januari 2019
Ref:
PH2018/62
Kontakta
Margareta Ternell
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

På PRV arbetar vi med innovationer inom samhällets alla områden. Som centret i Sverige för immateriella rättigheter är vår främsta uppgift att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Det gör vi genom att öka kunskapen om immaterialrätt, och ge företagare och innovatörer de verktyg de behöver för att kunna få ut det mesta av sina tillgångar.

Vi är en öppen och kundorienterad myndighet där våra anställda bidrar med kunskap, framåtanda och engagemang. Välkommen att utvecklas med oss på PRV, där vi arbetar med teknik och samhällsutveckling i framkant.

På Marknads- och kommunikationsavdelningen, arbetar vi med uppdrag för att sprida och öka medvetenheten om immaterialrätt och immateriella tillgångar hos många olika målgrupper i samhället, såsom företagare, rådgivare, forskare, studenter m.fl. Kunskapen om hur man tar tillvara immaterialrätten är många gånger avgörande för en stärkt konkurrenskraft och ökad tillväxt.

Nu söker vi en driven strateg som tillsammans med avdelningschef, generaldirektör och ansvariga mot olika målgrupper i samhället ska arbeta med såväl långsiktiga projekt inkluderande PRV:s inspel till nästa forsknings- och innovationsproposition som påverkansarbete i form av att bevaka och uppvakta utredningar med relevans för immaterialrätten. Du kommer att ha en kontinuerlig dialog med Regeringskansliet samt bistå i utvecklingen av remisshantering och PRV:s inspel i olika utredningar. En viktig del i rollen är också att ha fokus på viktiga och högaktuella samhällsfrågor, där kunskap om immaterialrätten ofta blir avgörande för framgång.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av att projektleda, påverka och förankra frågor.
  • Flera års erfarenhet av projektledning med goda resultat
  • Goda kunskaper om det svenska samhället och dess institutioner
  • En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Relevant högskoleutbildning.

Som person är du självständig, drivande, resultatinriktad, noggrann, strukturerad och bra på att samarbeta. Du är kommunikativ, och bra på att knyta an till den rådande samhällsagendan.

Erfarenhet av arbete inom Regeringskansliet är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex (6) månaders provanställning.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast den 7 januari.

För mer information är du välkommen att kontakta Avdelningschef Margareta Ternell och Mats Lindroos (HR). Fackliga representanter är Carolina Gomez Lagerlöf (SACO-S) och Tracy Hoffman (ST). Alla kontaktpersoner nås på telefon 08-782 28 00.

Välkommen att utvecklas med oss på PRV, där vi arbetar med teknik och samhällsutveckling i framkant!

(I denna rekrytering har vi valt mediekanal och undanber oss därför säljare)

Liknande jobb

Liknande jobb