ARBETSGIVARE

Läs mer om arbetsgivarna!


Läs mer

Jurek

Jurek

Världen är full av talanger och arbetsplatser. Men att hitta rätt är ingen lek. Vi är specialister på rekrytering, konsultlösningar samt kompetensutveckling inom Law, Finance, Marketing & Communication, HR och Business Support.


Läs mer

Försäkringskassan

Försäkringskassan

Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.


Läs mer

Tullverket

Tullverket

Vill du arbeta i en myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag och som bidrar till att skapa ett tryggt och säkert samhälle? Vi söker nu en avdelningschef till vår nya kontrollavdelning som vill vara med och bygga upp Tullverkets framtida organisation och leda en avdelning som arbetar med viktiga och spännande arbetsuppgifter. Som avdelningschef ingår du i myndighetens ledningsgrupp. Tullverket skapar en ny organisationsstruktur för att möta framtiden och för att kunna arbeta ännu mer...


Läs mer

Uppsala Universitet

Uppsala Universitet

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.