Utredare visstid sökes till CAN - Analys och Metod

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 8 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Kontakta
Ulf Guttormsson
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

CAN söker Utredare, visstid till avdelningen för Analys och Metod. Avdelningen har i dagsläget tretton medarbetare som på olika sätt arbetar med att samla in, bearbeta och analysera data, främst med kvantitativa metoder. Resultaten sprids bland annat via rapporter, artiklar och hemsidor. De aktuella utredningsuppgifterna består dels i att ingå som en av flera medarbetare i monitorprojektet men också att delta i annat löpande utredningsarbete.

Vi söker dig som har
- akademisk samhälls- eller beteendevetenskaplig, folkhälsovetenskap eller annan examen inom relevant område, exempelvis sociologisk samhällsanalys, - erfarenhet av kvantitativt utredningsarbete, - goda kunskaper i att arbeta i SPSS, alternativt SAS samt Excel - erfarenhet av att rapportskrivning på svenska.

Den person vi söker får gärna
- ha god analytisk förmåga och vara noggrann, - kunna uttrycka sig väl i tal och skrift, - ha god samarbetsförmåga men även kapacitet att arbeta självständigt, - kunna arbeta parallellt med flera arbetsuppgifter, - ha erfarenhet av rapportskrivning på engelska.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är
- att ingå som en av flera medarbetare i CAN:s Monitorprojekt, - att hantera kvantitativa data och dokumentera detta, - att delta i rapportskrivningsarbete, - att delta i CAN:s löpande utredningsarbete.

CAN erbjuder en stimulerande arbetsplats med fina lokaler och centralt läge. På kansliet arbetar i dagsläget 27 personer fördelade på tre avdelningar. CAN vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tillträde: Snarast. Varaktighet: Visstidsanställning 100 %, varaktighet 12 mån, med möjlighet till förlängning. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Månadslön.

Sista ansökningsdatum: 31 mars 2017. Välkommen med din ansökan till info@can.se. För ytterligare information om tjänsten kontakta Ulf Guttormsson, avdelningschef (0723-714 319). Fackliga representanter är Isabella Gripe (SACO, 0723 71 43 10) och Anna Englund (Unionen, 0723 71 43 36).