Utredare sökes till CAN, vikariat - Analys och Metod

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 8 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Kontakta
Ulf Guttormsson
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

CAN söker Utredare, vikariat till avdelningen för Analys och Metod. Avdelningen har i dagsläget tretton medarbetare som på olika sätt arbetar med att samla in, bearbeta och analysera data, främst med kvantitativa metoder. Resultaten sprids bland annat via rapporter, artiklar och hemsidor. De aktuella utredningsuppgifterna består dels i att ingå som en av flera medarbetare i skolundersökningen men också att delta i annat löpande utredningsarbete.

Vi söker dig som har

  • akademisk samhälls- eller beteendevetenskaplig, folkhälsovetenskap eller annan examen inom relevant område, exempelvis sociologisk samhällsanalys - goda kunskaper i att arbeta i SPSS och excel - erfarenhet från att arbeta med kvantitativt utredningsarbete - erfarenhet av att skriva rapporter på svenska.

Den person vi söker får gärna

  • ha god analytisk förmåga och vara noggrann, - kunna uttrycka sig väl i tal och skrift - ha god samarbetsförmåga men även kapacitet att arbeta självständigt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är

  • att ingå som en av flera medarbetare i CAN:s årliga undersökning Skolelevers drogvanor, - att hantera kvantitativa data och dokumentera detta, - även att delta i det löpande utredningsarbetet.

CAN erbjuder en stimulerande arbetsplats med fina lokaler och centralt läge. På kansliet arbetar i dagsläget 27 personer fördelade på tre avdelningar. CAN vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tillträde: 1 maj.
Varaktighet: Vikariat 100 %, 1 maj–november.
Månadslön.
Sista ansökningsdatum: 31 mars 2017.
Välkommen med din ansökan till info@can.se. För ytterligare information om tjänsten kontakta Ulf Guttormsson, avdelningschef (0723-714 319). Fackliga representanter är Isabella Gripe (SACO, 0723 71 43 10) och Anna Englund (Unionen, 0723 71 43 36).