HR-chef till Fagersta kommun i Västmanland

Rekryterare
Plats
Fagersta (Kommun), Västmanland
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Kontakta
Ann-Catrine Nilsson Gärd
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med goda pendlingsmöjligheter och närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag ca 13 400 invånare

Arbetsbeskrivning
Som HR-chef får du möjlighet att driva utvecklingen av HR-arbetet inom kommunen och säkerställa att Fagersta kommun bedriver ett modernt och framåtriktat HR-arbete. Rollen innebär att du tillsammans med ditt team stöttar verksamheten och ger dem bästa möjliga förutsättningar. Din avdelning består av HR-konsulter med olika kompetenser och du rapporterar till kommunchefen och ingår i kommunkoncernens ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom HR som är förvärvad genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Du har arbetat som HR-chef eller i annan ledande roll inom HR. Som person är du en entusiasmerande och tydlig ledare, med mycket god social kompetens och kommunikativ förmåga. Vi ser erfarenhet från kommunal verksamhet som meriterande. Du brinner för HR-frågor och förstår de möjligheter som strategiskt HR-arbete ger för att stärka Fagersta kommun som en attraktiv arbetsgivare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Organisations-/företagsbeskrivning:
I kommunen har vi idag vuxit till drygt 13 400 invånare. Fagersta kommuns värdegrund – STAR- fastslår våra gemensamma värderingar, Samarbete, Trygghet, Ansvar och Respekt. Värdegrunden ökar tydligheten och hjälper oss att fatta beslut i vardagen. Den tydliggör även vilket förhållningssätt som råder inom och mellan kommunen verksamheter. Ett aktivt arbete med värdegrunden skapar arbetsplatser där människor trivs och utvecklas.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Sista dag för intresseanmälan: 26 mars 2017.

För information: Rekryteringskonsulter Ann-Catrine Nilsson-Gärd 0733-434341 och Malin Brock 0733-434356.

Fackliga företrädare: Vision Britt-Marie Nohrstedt, telefon 0223-442 95.

Ort: Västmanland

Liknande jobb

Liknande jobb