e-handelschef till ELON Group i Örebro

Rekryterare
Elon Group AB
Plats
Örebro (Kommun)
Annonserat
den 21 mars 2017
Stängs
den 25 april 2017
Kontakta
Ann-Sofie Pihl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Affärsinriktad e-handelschef till ELON Group i Örebro

ELON Group AB är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln inom vitvarusegmentet. I koncernen finns dotterbolaget EEL AB med butikskedjorna ELON och Elkedjan som tillsammans har cirka 400 butiker i hela Sverige. I koncernen ingår även Elkedjan Teknik AB som med 1 900 anslutna elektriker täcker hela Sverige, Euronics Norge AS med 65 butiker i Norge och FDT AB som utvecklar och tillhandahåller affärssystem och butiksdatalösningar. Bolaget ägs till 100 % av sina medlemsbolag i butikskedjorna ELON, Elkedjan och Euronics Norge AS samt el- och installationskedjan Elkedjan Teknik.

Vi söker en erfaren e-Handelsansvarig med ansvar för att utveckla och driva ELON Groups e-handel. Som e-handelschef tillhör du organisationen butik & försäljning och har personalansvar för ett team på tre medarbetare. Du rapporterar till försäljnings – och butikschef och är placerad på kontoret i Örebro.

Ditt ansvar blir att driva och utveckla ELON Groups e-handel. Du har ett övergripande ansvar för processen digital försäljning vilket innebär analys av marknaden, ansvar för att driva category- och space management på koncernens digitala e-handelsplattformar samt upprättande av försäljningsbudget samt löpande uppföljning.

Din profil
Vi söker dig med gedigen kunskap inom e-handel och brinner för försäljning. Du har relevant högskoleutbildning har du flera års erfarenhet av att driva och utveckla e-handel mot fackhandel /konsument och därmed en god förståelse för de affärsmässiga möjligheterna.

Du är initiativtagande och självgående och har en mycket god förmåga att leda och entusiasmera dina medarbetare.  Du är uthållig, har stor initiativförmåga och uppskattar att driva arbetet i mål. En god pedagogisk och kommunikativ förmåga är en förutsättning för gott samarbete med andra funktioner och avdelningar inom företaget. Vi ser att du har en analytisk förmåga, gillar att planera och organisera samt ett stort intresse för försäljning och affärer.

Vad kan ELON Group erbjuda dig?
Inom EEL värnar vi om ett öppet klimat och trivsel på arbetsplatsen. Vi tror och satsar på individen och på dennes förmåga att bidra, när vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som lyser av Samarbete – Engagemang – Glädje – Respekt – Ansvar  vår gemensamma värdegrund.

Tjänsten är tillsvidare, tillträde efter överenskommelse.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ann-Sofie Pihl 076-112 16 76, ann-sofie.pihl@se.experis.com.

Vänta inte med din ansökan, vi hanterar ansökningarna löpande. Du söker tjänsten genom registrerat och uppdaterat CV genom att klicka på "Ansök-knappen" och söka via www.experis.se

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är den 25 april  2017