Chefsjuksköterska till Stuvsta vårdcentral

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 29 mars 2017
Stängs
den 28 april 2017
Kontakta
Gun Löfling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Chefsjuksköterska

stuvsta_vardcentral.JPGStuvsta vårdcentral AB har 18 200 listade patienter och är en välfungerande och välbemannad verksamhet. Vi är idag ett team på 55 medarbetare, bestående av läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare och receptionister.

Vi driver vård i privat regi, som personalägt bolag. Vården bedrivs på lika villkor som offentliga verksamheter detta enligt avtal med Stockholms läns landsting. Vi erbjuder flexibilitet samt möjlighet att påverka din arbetssituation då vi är en organisation med korta beslutsvägar. Vi har en lokal idrottsförening och ett generöst friskvårdsbidrag om 5000 kr per år.

Om dig
Du ska vara utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med erfarenhet från primärvård. Vidare arbetar du självständigt men också bra i team, kan fatta snabba beslut, är stresstålig med god datavana. För att passa för detta uppdrag bör du vara nyfiken på att arbeta i en händelserik miljö där du går in med din fulla potential och nyfikenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kompetenser
Krav: sjuksköterskeexamen.
Meriterande: distriktssköterskeutbildning, ledarskapsutbildning eller tidigare erfarenhet av ledarskap.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår att organisera och leda det dagliga arbetet för sjuksköterskor, undersköterskor och labb personal. Vidare ansvarar du för verksamhetens avvikelsehanteringssystem och att vårt ledningssystem är uppdaterat. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp.

Anställningsvillkor
40 timmar per vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.

Kontaktperson
Gun Löfling,distriktssköterska 073-966 05 43. Vi vill att du skickar din ansökan via e-post till oss genom att klicka på "Ansök-knappen".

Liknande jobb

Liknande jobb