Direktionssekreterare/Nämnsekreterare sökes till KSON i Norrtälje

Plats
Norrtälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 31 mars 2017
Stängs
den 23 april 2017
Ref:
A663574
Kontakta
Nina Boustedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Vi söker en Direktionssekreterare motsvarande nämndsekreterare

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Genom samarbetet har en självständig myndighet med ansvar för hälso- och sjukvård och omsorg i Norrtälje skapats. Förbundet leds av en direktion, med ledamöter från fullmäktige i både landstinget och kommunen. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård och omsorg, men också att äga och förvalta TioHundra AB. Ansvaret spänner över många verksamheter, med en årsbudget om cirka 2,7 miljarder kronor. Förbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar.

Förvaltningen har ett sjuttiotal medarbetare som huvudsakligen arbetar med beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Vi har avtal med många utförare, där verksamhet i egen regi utförs av det helägda TioHundra AB. Förvaltningen kommer att delas in i tre avdelningar: beställaravdelning, biståndsavdelning och stöd- och utvecklingsavdelningen. KSON befinner sig nu i en stark utvecklingsfas inom såväl ekonomistyrning som verksamhetsuppföljning.

Arbetsuppgifter:
Har du ett intresse för demokratifrågor? Är du dessutom noggrann och trivs i en roll som ställer höga krav på att samarbeta, kommunicera och ge bra service? Då är detta ett uppdrag för dig. Vi söker just nu en Direktionssekreterare, motsvarande nämndsekreterare. 
Arbetsområdet är brett och omfattar bland annat beredning och protokollföring av ärenden inför politiska beslut i direktionen samt ansvar för de nämnadministrativa uppgifterna åt Direktionen. 

Du kommer att ansvara för processen kring ärendeberedning såsom kallelser, utskick, protokoll samt registrering av ärenden/material i förbundets diariesystem. 

Vidare kommer du att arbeta med kalenderadministration och möteskoordinering, förberedning av dagordningar samt protokollföring under möten, främst ledningsgruppsmöten. 

Du kommer att rapportera direkt till Förbundsdirektör och fungera som administrativt stöd till honom.

Kvalifikationer:
Du har en relevant högskoleexamen inom t.ex. offentlig förvaltning, statskunskap eller samhällsvetenskaplig inriktning, samt goda kunskaper inom kommunal och förvaltningsrätt. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från nämndarbete eller liknande arbetsuppgifter. Vidare har du mycket goda kunskaper i Office paketet och kan producera egna dokument av hög kvalitet.

Du är strukturerad, serviceinriktad och noggrann, med en hög kvalitetsmedvetenhet. Vidare har du en god kommunikativ och administrativ förmåga samt mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. 

Vad kan vi erbjuda dig? 
Vi på Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje värnar om våra medarbetare. Genom professionella och engagerade ledare och medarbetare skapar vi en framgångsrik organisation och en god arbetsmiljö. Allas lika värde är en självklar värdegrund för Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje.

Norrtälje är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, cirka 60 000 invånare som på sommaren blir dubbelt så många. Med goda kommunikationer ligger Norrtälje under en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda.

Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Övrigt:
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: 2017-06-01. Så snart som möjligt.
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2017-04-23
Arbetsgivarens referensnummer: A663574

Upplysningar lämnas av:
Nina Boustedt
Hr-konsult
Telefon: 0768-506405
E-post: boustedt.nina@gmail.com

Facklig(a) företrädare
Kristina Drotz
Vision 
Telefon: 0176-10100
E-post: kristina.drotz@ tiohundra.se

Liknande jobb

Liknande jobb