Rekryteringschef till Fasticon Kompetens AB

Rekryterare
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 31 mars 2017
Stängs
den 2 maj 2017
Kontakta
Maria Mattsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Fasticon Kompetens AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning – specialiserade på fastighetsbranschens behov. Fasticon Kompetens är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö. www.fasticon.se

Vi söker en affärsdriven Rekryteringschef till Fasticon Kompetens AB

Tjänsten
Det övergripande uppdraget är att driva affärsområdets utveckling och ha det övergripande ansvaret för vår rekryteringsverksamhet i Stockholm. Rollen innebär mycket kontakt och förhandlingar med våra kunder inom fastighetsbranschen. Vi söker dig som har erfarenhet från rekryteringsverksamhet och som är en dokumenterat framgångsrik ledare som älskar att göra affärer!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar

  • Leda, planera och styra marknads- och försäljningsaktiviteter för affärsområde Rekrytering Öst
  • Kund- och säljansvar mot befintliga och nya kunder
  • Resursplanering
  • Resultat- och budgetansvar för affärsområdet på TB1-nivå
  • Personalansvar för sju medarbetare och ansvar för tre underkonsulter
  • Vid behov genomföra egna rekryteringsuppdrag

En viktig del i arbetet är att fortsätta driva tillväxten i affärsområdet genom att synas på marknaden och representera Fasticon Kompetens rekryteringsverksamhet i vår region.

Gruppen består av rekryteringskonsulter och av researchers. Du rapporterar till vår regionchef.

Bolaget erbjuder dig
Du erbjuds en nyckelroll i regionen inom ett affärsområde som har hög tillväxt och hög lönsamhet. Du kommer att få arbeta med mycket kompetenta och självgående medarbetare där kulturen präglas av affärsmässighet, samarbete och omtanke.
Vi har ett starkt varumärke och en mycket bra position på marknaden. Vi arbetar med intressanta tjänster i en spännande bransch med stark tillväxt.

Våra ägare har höga ambitioner för verksamheten och vi kommer inom ett par år att etablera flera nya verksamheter i koncernen.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper
Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper och arbetar sannolikt idag som chef för en rekryteringsverksamhet eller i liknande roll. Du tycker om att sälja och drivs av att utveckla affärer. Som ledare skapar du engagemang och delaktighet och du är van att ha budget- och resultatansvar. Vi ser även att du är duktig på att övertyga, att du är social och utåtriktad i affärsmässiga sammanhang, att du är inlyssnande och kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Vi söker nu dig som vill leda och fortsätta bygga vårt framgångsrika lag!
Stor vikt kommer att läggas på vid dina personliga egenskaper där ledarskapsförmåga, affärsmässighet, sälj- och kundfokus och prestigelöshet är av avgörande betydelse för att trivas och lyckas i rollen.

Ansökan
För att söka tjänsten klickar du på "Ansök-knappen och registrerar ditt CV och ett personligt brev på via www.fasticonjobb.se. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande, dock senast den 2 maj.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Mattsson på Fasticon Kompetens AB på 072-389 99 71 eller maria.mattsson@fasticonkompetens.se

Liknande jobb

Liknande jobb