Distriktsläkare, Vårdcentralen Valla i Linköping

Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 4 april 2017
Stängs
den 30 april 2017
Kontakta
Helena Thor
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

for_livet.jpg

Vårdcentralen Valla ligger i Valla/T1-området i centrala Linköping. Våra drygt 16 000 listade har en spridd åldersfördelning. På vårdcentralen finns förutom läkarmottagning och barnavårdscentral med familjecentral en rad specialistmottagningar inklusive samtalsmottagning med KBT-kompetens. På vårdcentralen finns provtagning med laboratorium och apotek. Vi samarbetar med fysioterapeuter och arbetsterapeuter på Rörelse- och Hälsa på Garnisonen men också med Rehab Support som finns i vår närhet. Vårdcentralen har ett undervisningsuppdrag och tar emot studenter från alla vårdutbildningar.

Vi är 45 medarbetare som trivs ihop och arbetar tillsammans för ett professionellt omhändertagande av våra patienter.

Vi vill nu förstärka vår distriktsläkarbemanning.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med läkarmottagning, barnhälsovård, hemsjukvård och äldreboenden. Handledning av studenter och utbildningsläkare är en viktig del av arbetet. Likaså engagemang i vårdcentralens förbättringsarbete, där vi just nu utvecklar teamarbetet på vårdcentralen. Vi bemannar också jourcentralen i Linköping och deltar i bakjoursuppdrag under jourtid.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller har en närliggande specialitet. Erfarenhet av primärvård och god språklig förmåga är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du stabil och har lätt att anpassa dig till de situationer arbetet kräver. Du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och har stort engagemang för det allmänmedicinska arbetssättet. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du har god kommunikationsförmåga gentemot patienter och medarbetare.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och bidrag till arbetsgruppen.

Anställning och information
Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Helena Thor, 010-103 54 78 eller 070-265 69 88.
Vårdenhetschef Katarina Yngve, 010-103 54 30.

Facklig företrädare för Läkarförbundet är Mikael Lorentzon, 010-103 54 29 eller 070-885 44 85. 

Ansökan 
Sista ansökningsdag är den 30 april 2017. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritsammanställning för läkare som du hittar här nedan. Denna ska vidimeras. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på den röda "Ansök-knappen".

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland