Specialistläkare till Stora Sköndal - neurologisk rehabilitering samt ME/CFS-mottagning

Rekryterare
Plats
Sköndal, Stockholm
Annonserat
den 5 april 2017
Stängs
den 5 maj 2017
Ref:
2017/25
Kontakta
Lena Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Specialistläkare - neurologisk rehabilitering samt ME/CFS-mottagning

Stora Sköndal
Välkommen till Neurologiska rehabiliteringskliniken vid Stora Sköndal, där vi har 40 års erfarenhet av att bedriva kvalificerad specialiserad neurologisk rehabilitering i sluten- och öppen vård, samt sedan 2015 även en specialistläkarmottagning för ME/CFS (myalgisk encefalopati/chronic fatigue syndrome) på uppdrag av SLL.

Majoriteten av inneliggande patienter kommer hit direkt från akutsjukhus. Behandlingsprogrammen som utvecklats på vår Dagrehabilitering är i vissa fall unika i Sverige. ME-mottagningen är en av två i Stockholm, med nu fyra läkare och ett fullständigt rehabteam. Genom samarbete med bland annat Karolinska Institutet och delägarskap i Ersta/Sköndal/Bräcke Högskola bedriver vi också utbildning och forskning.

Som läkare hos oss blir du en del av våra multiprofessionella team med mottagningsarbete på ME-mottagningen, du ansvarar för läkarinsatser på dagrehabiliteringen och i perioder även på vårdavdelningen för inneliggande. Du ansvarar också för överblick över patientens rehabiliteringsprocess, handledning av underläkare i specialistutbildning och du kan ta aktiv del i vårt utvecklingsarbete och forskning.

Du möter engagerade och kunniga arbetskamrater, med ett strukturerat arbetssätt och varm atmosfär. Vi lägger stor vikt vid fortbildning och kompetensutveckling. Stora Sköndal är i ett dynamiskt skede med utveckling mot fler verksamhetsgrenar och målgrupper.

Vår Neurologiska rehabiliteringsklinik finns i nyrenoverade lokaler på Stora Sköndals parkområde vid Drevviken, 10 minuter från Stockholms innerstad.

Vi söker dig som har specialistkompetens i neurologi eller rehabiliteringsmedicin. Du är kommunikativ, lyhörd och har förmåga att entusiasmera. Erfarenhet av neurologisk slutenvård och teamarbete inom rehabilitering är meriterande. Intresse för diagnosen ME/CFS är nödvändig. God samarbetsförmåga, förståelse för teamarbete och personlig lämplighet har stor betydelse.

Tillsvidareanställning, heltid, inga jourer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Stora Sköndal - i människans tjänst.
Stora Sköndal är en stiftelse som utan vinstsyfte arbetar med stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Vi jobbar för att människor ska få växa och utvecklas utifrån sina unika förutsättningar.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid Tillträde efter överenskommelse
Löneform: Månadslön

Kontakt

Publicerat: 2017-04-05
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Liknande jobb

Liknande jobb