Specialistläkare till Region Kronoberg, växjö

Rekryterare
Plats
Växjö (Kommun), Kronoberg
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 30 april 2017
Ref:
MSC 14/17
Kontakta
Sanda Beglerbegovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Specialistläkare till klinisk patologi och cytologi

Arbetsplatsbeskrivning
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Är du patolog och söker nya utmaningar? Då har vi ett erbjudande till dig!

Vi är en mindre klinik med god sammanhållning och trevlig stämning. Här möter du bekanta ansikten i korridorer och personalmatsalen, möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får du chansen att göra karriär och prova nya arbetsuppgifter. Klinikens resultat är goda och tittar man på de ledtider vi redovisar står vi oss mycket bra nationellt
sett. Inom en snar framtid kommer vi att få helt nybyggda lokaler vilket vi nu är med och planerar.

Klinisk patologi och cytologi undersöker vävnadsprover och cellprover insända från i första hand Kronobergs läns upptagningsområde. Vi har även bårhus- och obduktionsverksamhet samt en sektion för flöde, benmärg och immunolab. Vi bemannar även en punktionsmottagning för provtagning.

Kliniken har 30 medarbetare och är lokaliserade på centrallasarettet i Växjö. I vår verksamhet arbetar förutom läkare även ST läkare, medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker, bioanalytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker.

I Region Kronoberg får du stöd att växa i din yrkesroll – vi erbjuder bland annat kompetensutveckling, ledarskapsprogram
med mera. Vi har egna träningslokaler och aktivitetsbidrag för friskvård till alla medarbetare. Du är försäkrad och trygg om
du blir sjuk eller skadas i arbetet.

Besök oss gärna!
Kontakta vår verksamhetschef Sanda Beglerbegovic om du är intresserad och vill veta mer! Finns ett ömsesidigt intresse är du välkommen att besöka oss då vi bjuder på övernattning, middag och rundvisning.

Arbetsbeskrivning
Som läkare hos oss har du omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter inom ett brett spektrum av olika organområden. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på ett patologlabb med diagnostik av patologi och cytologi, utskärning, obduktioner och deltagande i medicinska konferenser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom klinisk patologi. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i team.

Erfarenhet inom området är meriterande.
Anställningens omfattning
Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   MSC 14/17

Välkommen att söka genom att: Klicka på "Ansök-knappen"

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

KontaktpersonerSanda Beglerbegovic

Verksamhetschef
0470-587004
 

Liselotte Borg

HR-specialist
0470-58 70 60
 

Övrigt Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029 

Facklig representant nås via Region Kronobergs växel 0470-58 80 00.