Operations- eller ögonsjuksköterska till S:t Eriks Ögonsjukhus

Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 7 april 2017
Stängs
den 23 april 2017
Ref:
STEO-17-90067
Kontakta
Lena Ekstrand
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Operations- eller ögonsjuksköterska till operationsavdelningen

S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut högkvalificerad ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. Vi är ungefär 400 medarbetare och sjukhuset ägs av Stockholms läns landsting.

På operationsavdelningen genomför vi ungefär 10 000 ögonoperationer varje år varav 3000 i narkos. Vi har nio operationssalar och utför operationer inom gråstarr, retina, plastik, onkologi och skelning. Operationsavdelningen är tillsammans med sterilcentralen ett väl inarbetat arbetslag med cirka 35 sjuksköterskor och undersköterskor.

Arbetsuppgifter:
Vi söker två operations- eller ögonsjuksköterskor som vill specialisera sig inom ögonoperation. Vi erbjuder ett utvecklande och utmanande arbete på Sveriges enda sjukhus specialiserat på ett enda organ, ögat. Din nya arbetsplats är på Kungsholmen, mitt i Stockholm.

Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion samt internutbildning inom ögon. Att trivas, kunna påverka och utvecklas i sin arbetsroll är för oss mycket viktigt. 

Vi jobbar ständigt med patientsäkerhet och kvalitetsutveckling och vi förväntar oss ditt engagemang i detta arbete.

Vi planerar entusiastiskt för flytt till vårt nya ögonsjukhus Eye Center of Excellence i Hagastaden år 2020.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Dagtid med viss beredskapstjänstgöring kvällstid. Arbete ca var 10:e helg. Tillträde efter överenskommelse.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad operations- eller ögonsjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper:
Du har en positiv och öppen attityd, är flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta.

Information om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Lena Ekstrand
epost: Lena Ekstrand
Bitr. verksamhetschef Mariana Säkkinen
epost: Mariana Säkkinen

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Ylva Myrsell
epost: Ylva Myrsell

Övrig information
För S:t Erik är det viktigt med engagerade medarbetare som trivs och tillsammans vill driva ögonsjukvården framåt. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö. www.sankterik.se

Sista ansökningsdatum: 2017-04-23 refnr STEO-17-90067

Ansök
Klicka på "Ansök" knappen

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Liknande jobb

Liknande jobb