VD till Mo Gård AB

Plats
Finspång (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 7 april 2017
Stängs
den 23 april 2017
Kontakta
Kristina Lind
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

VD till Mo Gård AB

Arbetsgivare Resurscenter Mo Gård AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Chefstjänster/ Styrelse-uppdrag
Ort Finspång
Platser 1
Sista ansökningsdag 2017-04-23

Vi söker en engagerande, motiverande och inspirerande VD och ledare till Mo Gård AB, moderbolaget i den fyra aktiebolag starka omsorgskoncernen. Tillsammans med dina kollegor i dotterbolagen skall du arbeta för Mo Gårds utveckling och framtid i en spännande tid då mycket händer, både i verksamheten och i omvärlden.

Mo Gård är en stiftelseägd non-profit verksamhet som erbjuder tjänster inom stöd och service, behandling, utbildning samt kunskapsstöd. Verksamhetens fokusområden är kommunikation och funktionsnedsättning.

Individens behov, förutsättningar och önskemål är alltid utgångspunkten i Mo Gårds arbete, verksamheten ser till hela människan och livssituationen för att skapa rätt stöd och insatser. Kommunikation eller stöd i kommunikationen är en viktig del i att skapa rätt förutsättningar för ett gott liv.

Uppdrag, roll och ansvar
I din roll som VD för Mo Gård AB har du ansvaret för koncernens moderbolag och är ett ansikte såväl inåt som utåt för verksamheten i sin helhet. Till din hjälp att stötta organisationens fyra dotterbolag i deras verksamheter har du en stab bestående av stabschef, ekonomichef, marknadschef, IT-chef och HR-chef. Dessa ingår tillsammans med de fyra dotterbolagens VD:ar i din koncernledningsgrupp utifrån vilken du, genom att coacha och koordinera koncernens aktiviteter, driver verksamheten framåt.

I din befattning sitter du i dotterbolagens styrelser som ledamot och deltar således i ledningen av respektive dotterbolag dels genom ett aktivt styrelsearbete och dels som bollplank till respektive dotterbolags VD. Rollen har ett starkt koordinerande inslag av verksamhetens finansierings- och investeringsfrågor och i ditt arbete med ägare och brukargrupper har du ett viktigt uppdrag att företräda verksamheten inför olika intressegrupper, myndigheter och liknande instanser. Du ska i detta arbete kunna balansera en stark affärsmässighet med Mo Gårds grundläggande värderingar och med ett moget och tryggt ledarskap kunna bana väg för dina kollegor inom dotterbolagen så att dessa uppnår sina respektive mål.

Din profil
Vi söker dig med ett starkt engagemang, gedigen värdegrund och dokumenterat goda ledarerfarenheter. Du har ett stort samhällsintresse och känner stolthet att företräda en verksamhet som gör skillnad för människor.

Du är akademiskt skolad, men examen är inget krav. Du har flerårig chefs- och ledarerfarenhet med dokumenterat goda resultat. Vidare har du en starkt utvecklad kommunikativ förmåga och leder genom dialog och samverkan. Du lyssnar in och har förmågan att identifiera och nyttja specialistkunskapen som finns i verksamheten på bästa sätt för bolaget. Du driver kontinuerlig verksamhetsutveckling för att nå de uppsatta målen.

Vi kommer därför lägga särskild vikt vid kompetenserna affärsmässighet, anpassning, kommunikation, planering, förändringsbenägenhet samt relationsbyggande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Mo Gård med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se snarast, du kommer dit genom att klicka på "Ansök-knappen", dock senast den 23 april. Urval kommer att ske löpande och glöm inte att motivera i ett personligt brev varför just du skulle passa för denna roll.

Vid frågor, kontakta någon av våra rekryteringskonsulter Kristina Lind, kristina.lind@unikresurs.se, eller Jonas Henrikson, jonas.henrikson@unikresurs.se

Välkommen med din ansökan!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb