Rekryteringskonsult med chefsansvar för rekrytering och search

Rekryterare
Unik Resurs
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 7 april 2017
Stängs
den 24 april 2017
Kontakta
Caroline Bruhammar
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Rekryteringskonsult med chefsansvar för rekrytering och search

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: HR/ Organisation
Ort: Linköping
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-04-24

Företagspresentation
Unik Resurs är inne på en lönsam tillväxtresa som under perioden 2013 - 2016 gjort att vi dubblat bolagets omsättning och nu tagit sikte på nästa steg i bolagets utveckling till 2020. Vi har en tydlig och bred produktmix inom kompetensförsörjning, utveckling och karriäromställning samt en vision om Alltid Bättre. Unik är organiserade utifrån tre regioner, Stockholm/Mälardalen, Ost, Syd och drygt 110 personer är sysselsatta i våra samtliga verksamhetsgrenar.

Uniks mission är att vara en långsiktig utvecklingspartner i med- och motgång. Vi ger stöd i verksamhetens alla faser och finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Vi jobbar ständigt för att stärka vår position som en drivande, effektiv och djupt förankrad part avseende högkvalitativa personal- och verksamhetsutvecklingstjänster. Vår kärnkompetens ligger i att förstå våra kunders behov och att med evidensbaserade inkluderande och icke-diskriminerande urvalsmetoder matcha dessa med lämpliga kandidater och konsulter.

Nu söker region Ost en Rekryteringskonsult med ansvar för rekrytering och search. Brinner du för hantverket rekrytering och samtidigt motiveras av att leda och coacha, då vill vi gärna att du söker!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Rekryteringskonsult med ansvar för rekrytering och search är du en långsiktig partner i kompetensförsörjning och andra utvecklingsfrågor till våra kunder i region Ost. Uniks kunder finns representerade inom både privat och offentlig sektor. Du är kundens bollplank i din roll som specialist inom rekrytering och search. Din kunskap i allt från behovsanalys till kravprofil, urval, teståterkoppling och slutligen som beslutsstöd är avgörande. Du leder självständigt dina processer och tar ansvar för att driva dessa i mål med nöjda och återkommande kunder som bevis på detta.

Chefsansvaret för rekryterings-och search innebär att du leder och fördelar arbetet samt styr mot uppsatta mål. Med ditt situationsanpassade ledarskap motiverar och stödjer du dina medarbetare i deras dagliga arbete. Vi tror att din förmåga att entusiasmera, och din erfarenhet inom området, skapar förutsättningar för dina medarbetare att lyckas.

Din profil
Vi söker dig med för tjänsten relevant akademisk examen samt flerårig erfarenhet av kvalificerad rekrytering. Din erfarenhet kan vara från såväl privat som offentlig sektor då våra kunder finns inom bägge dessa områden.

Troligtvis har du arbetat en längre tid som rekryteringskonsult eller inom HR med erfarenhet av chefsrekrytering. Du har vidare mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet av att leda och motivera medarbetare mot uppsatta mål är det en fördel, men inget krav. Rätt personlighet är avgörande!

Som person är du engagerad, självgående och van att ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du har ett förtroendeingivande sätt och en bra förmåga att möta människor, både kunder, kollegor och medarbetare. Du är också duktig på att skapa och behålla relationer samt är rak och tydlig i din kommunikation. Som chef är du prestigelös och inlyssnade, du driver mot mål på ett motiverande och entusiasmerande sätt. Att ha ordning och reda ser du som en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb.

Du delar även Uniks värdegrund Samarbete, Ansvar, Mod och Engagemang och kan exemplifiera detta från dina tidigare erfarenheter.

I denna rekrytering kommer vi att lägga särskild tonvikt på kompetenserna relationsbyggande, resultatorientering, självkännedom, anpassning och kommunikation.

B-körkort är ett krav och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tänkt placeringsort är Linköping.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 9 april. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare. Ansvarig rekryterare är Caroline Bruhammar och nås på 070-484 00 36 eller på caroline.bruhammar@unikresurs.se

Väl mött och varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!