Personlig assistent till kvinna i Enskededalen, 82%

Rekryterare
Plats
Enskededalen, Stockholm
Annonserat
den 13 april 2017
Stängs
den 13 maj 2017
Kontakta
Mirna Samia-Gouzrou
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vill du ha ett jobb som verkligen gör skillnad och som bidrar till en annan människas välmående? Då har du hittat rätt!

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Enskededalen. Kunden är en trevlig kvinna i 60-årsåldern med intresse för bland annat musik, kultur och konst. Hon har en förvärvad hjärnskada, epilepsi och är rullstolsburen. I arbetet ingår att hjälpa henne med allt som uppstår i hennes vardag, både roliga aktiviter men även vanliga vardagssysslor. Vi ser gärna att du delar hennes intressen samt är trygg, engagerad och omtänksam. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra då det är dubbelbemanning, vilket innebär att du kommer att arbeta tillsammans med en annan assistent. Kunden har en katt så det är viktigt att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för djur. 

Vi ser helst kvinnliga sökanden i 40-årsåldern eller uppåt som har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg. Utbildning inom vården och erfarenhet av lift är meriterande, men stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du kan tala flytande svenska.

Välkommen med din ansökan!

För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt. När du söker arbete hos oss kommer du därför få genomföra personlighetstestet MiNT. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B-körkort meriterande.

Arbetstid: Deltid, 33 timmar/vecka (82%). Vi söker även timvikarier. Arbetstiden är varierande dag, kväll, vardag och helg.

Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform - så längre uppdraget varar samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående.

Kontaktperson: Mirna Samia-Gouzrou

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)