Arbetschef till Reomti

Rekryterare
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 24 april 2017
Stängs
den 24 maj 2017
Kontakta
Johanna Lindstedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Reomti söker arbetschef

Reomti Bygg AB är ett proaktivt byggföretag inom renovering, om- och tillbyggnader och nyproduktion. Företaget grundades 1993 och bedriver sin verksamhet inom Stockholmsområdet och arbetar endast med professionella kunder. Reomti står för Relationer, Omtanke, Tillit och företagets ledord är ”Vi ska vara lite bättre än andra i det vi gör”. Reomti Bygg AB är certifierade utav DNV i enlighet med BF9K avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt aktiva medlemmar i både Stockholms Byggmästareförening och Sveriges Byggindustrier. Läs mer på www.reomti.se. Till kontoret i Hammarby Sjöstad söker vi nu en Arbetschef.

Arbetsbeskrivning
I rollen som arbetschef har du det fulla operativa ansvaret för projekten i arbetschefsgruppen. Projekten kan vara både nyproduktion samt ROT-projekt. Du får en central roll i verksamheten där du operativt arbetar med personal-, planerings- och uppföljningsarbete. I arbetet ingår också mycket kundkontakter.  Du sitter i företagets ledningsgrupp och rapportera till VD. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs i enlighet med lagar, avtal och gemensamt uppsatta mål samt ser till att företaget ständigt motsvarar marknadens och företagets krav på kvalitet, personal, kompetens och leverans.

Vem är du?
Vi söker dig som har du flera års relevant erfarenhet från byggbranschen och gärna eftergymnasial utbildning. Det är av stor vikt att du har en god förståelse för produktionen och byggprocessen samt tidigare erfarenhet av att leda personal. Du skar ha en god förståelse för entreprenadjuridik och ekonomi och kunna driva planering, genomförande, uppföljning samt avslut.

För att trivas i rollen som arbetschef är du relationsskapande, affärsmässig och trivs i rollen som ledare där du bygger team och värdesätter samarbete med medarbetare, kunder och leverantörer. Vidare har du ett stort engagemang, en god förmåga att fatta beslut och drivs av att göra affärer. 

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Reomti med Experis Engineering. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Lindstedt, tel 08-764 25 32.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb