Fysioterapeut/Sjukgymnast till Gislaved kommun

Rekryterare
Plats
Gislaved (Kommun), Jönköping
Annonserat
den 3 maj 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Kontakta
Maria Wallin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Ny och Utmanande tjänst som Fysioterapeut

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Vård/omsorg
Ort: Gislaved
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Företagspresentation
Med 2500 medarbetare som alla bidrar till mångfald är Gislaved en dynamisk kommun i framkant som tror på balans mellan arbete och fritid. Samla ny energi i pisten i Sydsveriges största skidanläggning eller upplev vart mångsidiga kulturliv - här finns något for alla.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.

Här finner du härlig natur, åtta tätorter och en levande landsbygd. Gislaveds kommun kännetecknas av att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare som präglas av samverkan, hög kompetens och nöjda medarbetare.

Som kommun satsas det mycket på din personliga utveckling och vidareutbildning. Kulturen präglas av många olika nationaliteter med stort fokus på bemötande och är i allt en trygg arbetsgivare. 

*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Efter det nya lagförslaget som träder i kraft den förste januari 2018 påbörjas nu rekryteringen av en fysioterapeut som skall jobba enligt lagen TryggHemgång.

Nu finns möjligheten att tidigt gå in i den nya rollen enligt konceptet Trygg Hemgång för dig som söker nya spännande möjligheter som fysioterapeut.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till teamet som utgår från Gislaved.Trygg Hemgång innebär att vårdplaneringar utförs i hemmet vid hemgång efter sjukhusvistelse. Ett multiprofessionellt team som består av tre omvårdnadspersonal, två sjuksköterskor, en arbetsterapeut och en fysioterapeut möts upp i hemmet och planerar tillsammans med brukaren de insatser som behövs. Syftet med Trygg Hemgång är att skapa trygghet och delaktighet för brukaren och ge kvalitativ vård och omsorg på rätt nivå. Arbetet enligt Trygg Hemgång sker under två veckor och lämnas sedan över till ordinarie hemvårdsutförare. Teamets insatser är att brukaren ska känna ökad trygghet i samband med utskrivning från sjukhuset och för att motverka återinläggning.

Du kommer att arbeta för att brukaren ska känna trygghet i samband med hemkomst från sjukhus. Du ska vara delaktig i att planera patientens omvårdnad, skapa trygghet samt ge förutsättningar för träning i hemmiljö. Träningen kan vara specifik och/eller vardagsrehabiliterande. Du kommer att ingå i det tvärprofessionella teamet och finnas behjälplig i befintlig verksamhet. Arbetet bygger på ett salutogent förhållningssätt där brukarens självständighet och självbestämmande utgör grunden för arbetsmetoden. Kväll- och helgtjänstgöring förekommer.

Din profil
Vi söker Dig som är legitimerad sjukgymnast. Arbetet kräver en förmåga att organisera, strukturera och arbeta lösningsfokuserat.

Du har lång erfarenhet av arbete inom din profession vård och omsorg om äldre.

Du har erfarenhet av kommunal verksamhet. Som person är du kundfokuserad, god förmåga att bygga varaktiga relationer och din kommunikation är rak och tydlig.

Du ser fram emot att arbeta i ett multiprofessionellt team där det salutogena synsättet är vägledande. Datorvana och erfarenhet av dokumentation krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du arbetar över hela kommunen varför B-körkort krävs.

Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Erfarenhet krävs.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare eller researcher.

Ansvarig rekryterare är Maria Wallin och nås på 0763-20 81 77 eller på maria.wallin@unikresurs.se.

Reseracher Frida Palm kan nås på 0707-159392 eller på frida.palm@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!