Projektledare infrastruktur till Sigtuna kommun

Rekryterare
Plats
Sigtuna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 3 maj 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Kontakta
Stefan Bölin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Projektledare infrastruktur med gruppledaransvar

Arbetsgivare: Sigtuna kommun
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Bygg/ Anläggning
Ort: Stockholm
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-05-28


Företagspresentation
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet. 

På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 130 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. På stadsbyggnadskontoret finns fem avdelningar som ansvarar för att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskole gårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som projektledare infrastruktur med gruppledaransvar arbetar du med investerings- och exploateringsprojekt med ett ansvar för att leda en grupp med andra projektledare. Du ingår i ett team som arbetar med stadsbyggnadsprojekt och som ansvarar för planering, projektering, upphandling och utbyggnad av allmänna anläggningar. Gruppledaransvaret innebär att du har samordningsansvaret mot den interna projektledargruppen samt samordningen gentemot övriga förvaltningar inom kommunen. Du kommer även att ansvara för egna projekt där några av arbetsuppgifterna kan vara att leda gatuutredningar, kostnadsutredningar samt därtill kopplade ekonomiska bedömningar. Som projektledare ansvarar du för att projekten håller sig inom givna ramar avseende mål, tidplan och budget. Arbetet innebär ett nära samarbete med konsulter, entreprenörer, fastighetsägare och kommunala förvaltningar. I uppdraget ingår ansvar för långsiktig planering av investeringsbudget, resurstillsättning av projekten och uppföljning. Du rapporterar till gatu- och parkchefen.

Din profil

Vi tror att du har ingenjörsutbildning inriktad mot väg och vattenbyggnad eller annan kunskap/utbildning samt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har erfarenhet i något av områdena projektering, byggledning eller projektledning inom anläggningsbranschen. Du har dokumenterad kompetens inom områdena entreprenadjuridik, LOU och Bas-U/P. Det är meriterande om du har en liknande gruppledarroll idag.

Du planerar och organiserar ditt arbete på ett realistiskt sätt, integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden, du följer upp arbete och samordnar resurser. Vidare är det viktigt att du har en hög kommunikativ förmåga och samarbets-förmåga. Du har en stöttande funktion till gruppen och tar input i beslut och frågeställningar från gruppen. Du kan ta egna initiativ innanför ramarna för ditt eget arbete och har förmågan att fatta egna beslut. Du söker ständigt efter sätt att etablera förtroende hos de du arbetar tillsammans med. Du är en person som utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar i ditt uppdrag.  B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb