Fastighetsutvecklare till Akademiska Hus i Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 11 maj 2017
Stängs
den 4 juni 2017
Kontakta
Edin Botonjic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

akademiska_hus.jpgFastighetsutvecklare till Akademiska Hus

Göteborg

Vi söker fastighetsutvecklare till vårt marknadsområde syd med placeringsort Göteborg.

Arbetsbeskrivning 
Som fastighetsutvecklare har du ett övergripande ansvar för fastighetsutveckling och campusplanering. Tillsammans med fastighetscheferna ansvarar du för planering och utveckling av marknadsområdets fastigheter för långsiktig god lönsamhet och nöjda kunder. Du ansvarar för att tillsammans med våra kunder ta fram campusplaner och utvecklingsplaner för våra områden. Du har fokus på den fysiska miljön och hur den kan bidra till våra kunders framgång.

Du kommer att ha en drivande, stöttande och samordnande roll, vilket bland annat innebär följande: 

  • Ta fram långsiktiga och hållbara campusplaner i nära samarbete med våra kunder.
  • Driva långsiktiga utvecklingsprojekt i tidiga skeden och stödja projektorganisationen i fortsatt utformning av byggnader när projekt övergår till program- och systemhandlingsskedet.
  • Bevaka och initiera möjligheter till utveckling av byggnader, byggrätter, vårt erbjudande av service på våra campusområden samt annan utveckling som ger värde.
  • Utveckla och vårda nätverk inom fastighetsbranschen och andra nätverk som stöder utvecklingen av våra kunskapsmiljöer.
  • Ta fram detaljplaner och vara stöd till projektorganisationen i myndighetskontakter.
  • Organisera och genomföra arkitekttävlingar och parallella skisser.
  • Ansvara för marknadsplaner och vara delaktig i fastighetsvärdering.

Vem är du? 
Vi söker dig som har en relevant utbildning, gärna inom arkitektur, lantmäteri eller annan inriktning mot bygg- och fastighetsbranschen eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen och gärna inom stads- och fastighetsutveckling, samt har arbetat med strategiska verksamhetsmål. Vidare ser vi gärna att du har gedigen förhandlingsvana.

Dina personliga egenskaper 
Som person är du målinriktad, kreativ, affärsmässig och van att driva utvecklingsarbete. Du har förmågor och intresse av att skapa goda relationer med våra kunder, samarbetspartners, beslutsfattare och olika nätverk. Du är kommunikativ, både muntligt och skriftligt.

Att jobba hos oss
Som fastighetsutvecklare hos oss blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med goda arbetskamrater och spännande arbetsuppgifter. Vi arbetar för jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Du kommer att vara en del av vårt marknadsområde syd och rapportera till marknadsområdesdirektören.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du inom enheten Campus & Affärsutveckling. Marknadsområde syd omfattar våra campusområden och kunder i Karlstad, Borås, Skövde, Göteborg, Lund, Alnarp, Malmö och Kristianstad. Området har kontor i Göteborg och Lund.

Din ansökan 
Vi behandlar ansökningar löpande, så välkommen in med ditt CV redan idag! Sista ansökningsdag är den 4 juni 2017. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Edin Botonjic på tel.nr 031- 63 25 12 alternativt via mail: edin.botonjic@akademiskahus.se

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten 
Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 75 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökade efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på ca 17 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. För mer information om oss och fler exempel på hur vi jobbar besök vår hemsida, www.akademiskahus.se

Sökord: projektledare, projektering, arkitekt, stadsplanering, lantmätare, fastighetsjobb, detaljplaner, byggprojekt, stadsutveckling.