Platschef till Ternstedt Invent

Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 15 maj 2017
Stängs
den 4 juni 2017
Kontakta
Caroline Bruhammar
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Affärsdriven Platschef till Ternstedt Invent

Arbetsgivare: Ternstedt Invent AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Bygg/ Anläggning
Ort: Linköping
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-06-04


Företagspresentation

Motiveras du av att driva affärer och tillsammans med ditt lag säkerställa leverans? I så fall är detta en tjänst för dig!
Ternstedt Invent AB är ett installationsföretag med stark lokal och regional förankring inom VS, El och Ventilation/Plåt. Via en kombination av organisk tillväxt och förvärv har bolaget nått en omsättning om ca 110 m SEK och har idag närmare 80 medarbetare. Man ser en fortsatt god tillväxt och expansion. Med de senaste årens positiva utveckling i kombination med en ökad efterfrågan på tjänster behöver Ternstedt Invent nu förstärka organisationen med en affärsdriven platschef med inriktning Ventilation och Plåt. Tjänsten är med placering i Linköping.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi erbjuder ett spännande uppdrag med fokus på ledarskap och affärsmässighet i en expansiv verksamhet. Du har i rollen som platschef stort mandat och personal-, budget-, resultat- och leveransansvar för din avdelning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. För att lyckas i ditt uppdrag finns etablerade nätverk och kompetenta medarbetare och kollegor som kommer att hjälpa dig i ditt arbete. Tjänsten är inledningsvis placerad i Åtvidaberg för du ska ges möjlighet att lära känna både företagets personal och kultur. På sikt kommer placering för denna tjänst att vara Linköping.

Dina primära arbetsuppgifter och ansvar kommer att vara:

  • Coacha, leda och fördela arbetet i din grupp, fortsätta bygga lagandan
  • Projektledning i pågående arbeten
  • Uppdragskalkylering och säljarbete
  • Strategiskt arbete i både din platschefsroll och i din roll som Ledningsgruppsmedlem för hela bolaget
  • Behålla och utveckla befintlig marknad inom ditt område

Din profil
Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och via exempel på erfarenheter kan påvisa det. Antagligen från yrkeslivet men kanske från engagemang på fritiden.

Du har tidigare erfarenhet av någon form av installationsarbete eller av drift/underhållsfrågor inom industrin och en förståelse för ventilationsarbete. Det finns inga formella krav på utbildning med det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom plåtslageri, ventilation, kyla eller likvärdigt. Har du också en ekonomisk förståelse och vana av att driva affärer, antingen i leverans eller i försäljning, är också det meriterande.

Du har goda kunskaper inom Officepaketet. Du hanterar svenska flytande i både i tal och skrift. Du är även bekväm med att ha datorn som ditt dagliga arbetsverktyg.

Som person har du en tydlig och rak kommunikation, hög affärsmässighet och förmåga att driva affären och leveransen i mål med fokus på lönsamhet. Du uppskattar att verka genom ditt lag och är en tydlig ledare med förmåga att få andra motiverade. Du planerar, förutser problem, hittar alternativa planer och tvekar inte att agera.

Då Ternstedts Invent har kunder och kontor på flera orter i regionen förekommer resor i tjänsten varför B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och tillträde efter överenskommelse.

Ansök redan idag!
I denna rekrytering samarbetar Ternstedt Invent AB med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se snarast, dock senast den 4 juni. Urval kommer att ske löpande. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker det är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

För ytterligare information, kontakta rekryteringskonsult Caroline Bruhammar på 0704-84 00 36, caroline.bruhammar@unikresurs.se

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb