Specialistläkare Allmänmedicin till Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 4 maj 2017
Stängs
den 9 juni 2017
Ref:
2017/2500
Kontakta
Anna Larsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Specialistläkare Allmänmedicin

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral
Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi söker nu dig som vill vara med oss och utveckla Närhälsan Biskopsgården vårdcentral! Vill du ha en möjlighet att påverka uppbyggnaden av en annorlunda vårdcentral samt göra skillnad för invånarna ska du söka dig till oss.

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral ligger på Hisingen i södra Biskopsgården beläget i ett mångkulturellt område. Under våren har vi påbörjat en spännande utvecklingsprocess för att bli en utbildningscentral. Fokus för vårdcentralen kommer vara utbildning och utveckling där även ledningsgrupp och primärvårdschef gör en särskild satsning. Ledorden i utvecklingen kommer följa Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Nu söker vi en specialistläkare i allmänmedicin som vill arbeta tillsammans med oss!

Om arbetet
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag att starta upp och utveckla en utbildningscentral. Du kommer få möjlighet att arbeta 50 % med mottagningsarbete samt 50 % med handledning och uppstart av utbildningscentralen.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Det är viktigt att du brinner för att skicka kunskap vidare och att du är positiv till förändringsarbete.

För att klara av arbetet med uppstart av utbildningscentral tror vi att du har ett genuint intresse för utveckling av framtidens primärvård samt är drivande och engagerad. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vill du delta i vår nysatsning på Biskopsgården, satsar vi gärna på dig!

Övrigt
Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid/Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/2500

Kontakt

  • Anna Larsson, Tf vårdcentralchef, 0700 - 34 03 66
  • Mona Zaffar, Enhetschef, 0700 - 82 40 63

Facklig företrädare

  • Emma Spak, Läkarförbundet/SACO, 070-309 22 95

Publicerat: 2017-04-21
Sista ansökningsdag: 2017-06-09