Distriktssköterska till Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 4 maj 2017
Stängs
den 9 juni 2017
Ref:
2017/2946
Kontakta
Anna Larsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Distriktssköterska

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral
Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi söker nu dig som vill vara med oss och utveckla Närhälsan Biskopsgården vårdcentral! Vill du ha en möjlighet att påverka uppbyggnaden av en annorlunda vårdcentral samt göra skillnad för invånarna ska du söka dig till oss.

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral ligger på Hisingen i södra Biskopsgården beläget i ett mångkulturellt område. Under våren har vi påbörjat en spännande utvecklingsprocess för att bli en utbildningscentral. Fokus för vårdcentralen kommer vara utbildning och utveckling där även ledningsgrupp och primärvårdschef gör en särskild satsning. Ledorden i utvecklingen kommer följa Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Nu söker vi tre distriktssköterskor som vill arbeta tillsammans med oss!

Om arbetet
Som distriktssköterska på vår vårdcentral får du möjlighet att möta och konsultera patienter från olika kulturer. Du kommer självständigt bedriva mottagningsarbete, telefonrådgivning och delta i vårdcentralens triagering. Då vi är en utbildningsvårdcentral finns stora möjligheter att kunna specialisera sig inom ett område.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård.

Du är drivande, engagerad och positiv till förändringsarbete. För att trivas hos oss skall du kunna arbeta självständigt, ha ett bra bemötande mot patienter och medarbetare samt en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vill du delta i vår nysatsning på Biskopsgården, satsar vi gärna på dig!

Övrigt
Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid/Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast månadslön
Antal lediga befattningar: 3
Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/2946

Kontakt

  • Anna Larsson, Tf Vårdcentralschef, 0730 - 34 03 66
  • Mona Zaffar, Enhetschef , 0700 - 82 40 63

Facklig företrädare

  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-82 36 46

Sista ansökningsdag: 2017-06-09