Psykolog till Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 4 maj 2017
Stängs
den 9 juni 2017
Ref:
2017/2501
Kontakta
Anna Larsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Psykolog

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral
Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi söker nu dig som vill vara med oss och utveckla Närhälsan Biskopsgården vårdcentral! Vill du ha en möjlighet att påverka uppbyggnaden av en annorlunda vårdcentral och göra skillnad för invånarna ska du söka dig till oss.

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral har under våren påbörjat en spännande utvecklingsprocess för att bli en utbildningscentral. Fokus för vårdcentralen kommer vara utbildning och utveckling där även ledningsgrupp och primärvårdschef gör en särskild satsning. Ledorden i utvecklingen kommer följa Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Nu söker vi två psykologer som vill arbeta tillsammans med oss!

Om arbetet
I ditt arbete som psykolog har du nära samverkan med behandlande läkare. Arbetet präglas av en helhetssyn på människor. Vi vill erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt och adekvat omhändertagande i åldrarna från 14 år och uppåt.

Främsta arbetsmetoden är korttidsterapi med flexibel behandling anpassad efter patientens behov. Samarbete med behandlande läkare, övrig personal på vårdcentralen och andra verksamheter är en viktig del av arbetet.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med inriktning på KBT. Det är viktigt att du är positiv till förändringsarbete. Har du tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är det meriterande.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-,initiativ- och organisationsförmåga. Vi ser även att ni lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vill du delta i vår nysatsning på Biskopsgården, satsar vi gärna på dig!

Övrigt
Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid/Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast månadslön
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/2501

Kontakt

  • Anna Larsson, Tf Vårdcentralchef, 0730 - 34 03 66
  • Mona Zaffar, Enhetschef, 0700 - 82 40 63

Facklig företrädare

  • Annika Westergård, Psykologförbundet, 070 - 508 67 81

Sista ansökningsdag: 2017-06-09