Kvalificerad administratör med nämndsekreteraransvar till Norrköpings kommun

Plats
Norrköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 11 juni 2017
Kontakta
Caroline Bruhammar
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Kvalificerad administratör med nämndsekreteraransvar

Arbetsgivare: Norrköpings kommun
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Övrigt
Ort: Norrköping
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-06-11

Företagspresentation

Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.
Det händer mycket i Norrköping. Alltfler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet
Tekniska kontoret spelar en viktig roll för det goda livet i Norrköping. Genom våra specialistområden gator och trafik, stadsmiljö och natur, spårtrafik, skolskjuts och färdtjänst underlättar vi för människor att bo, arbeta, studera och driva företag i Norrköping.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi är ett kontor med många olika professioner och verksamhetsområden och det gör oss till en dynamisk och vital arbetsplats! I denna roll kommer du tillhöra kontorets Sekretariat som präglas av medarbetare som trivs tillsammans och gärna hjälper varandra. Vi ser möjligheter i varandra och i våra arbetsuppgifter. Lockas du av en arbetsplats med bra miljö och ser det som självklart att samarbeta, utvecklas och ta stort eget ansvar - då är detta rollen för dig.

Tekniska kontoret arbetar på uppdrag av tekniska nämnden. Som nämndsekreterare arbetar du med både politiker och med kontorets ledning. Du ingår i en arbetsgrupp om cirka fem personer. Inom gruppen hanteras även registratur och administrativt stöd till ledningen.

I rollen ansvarar du för kontorets nämndprocess. I detta ryms bland annat planering av nämndens ärendehantering, att vara både coach, bollplank och sakkunnig gentemot handläggarna på kontoret samt granskning av beslutsunderlag. Du deltar på flera olika sammanträden, både beredande och beslutande. Du sköter även den administration som är kopplad till processen samt ger administrativt stöd och service till politiker och tjänstemän.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen med inriktning mot offentlig förvaltning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer motsvarig. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete, gärna inom offentlig sektor. För att trivas i rollen har du hög administrativ kompetens och god språklig analytisk förmåga. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och är van att arbeta med datorn som ditt dagliga verktyg. Du behärskar hela Officepaketet och är duktig användare av Excel, Word och PowerPoint.

Det är inte ett krav men meriterande om du har förståelse och intresse för kommunal verksamhet och den demokratiska processen i praktiken.

Som person får du gärna vara nyfiken och ha förmåga att sprida trivsel och arbetsglädje. Att ge service och support är något som faller sig naturligt och ger dig energi. Du är initiativtagande och engagerad. Du kan strukturera arbetet och hålla tidsramar. Du är lugn och trygg och har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter. Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. 

I denna rekrytering kommer vi lägga fokus på de personliga kompetenserna: Planering, Anpassning, Service, Initiativtagande och Självkännedom.

Ansök redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering samarbetar Norrköpings kommun med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast 11 juni.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Bruhammar på 0704-84 00 36, eller caroline.bruhammar@unikresurs.se

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!