Näringslivsutvecklare till Täby Kommun

Rekryterare
Plats
Täby (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 2 juni 2017
Ref:
22745
Kontakta
Ellen Engström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Näringslivsutvecklare till Täby Kommun

Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 67 000 personer här. I Täby byggs många bostäder, fler företag etableras och kommunen satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby – att växa med. Kommunledningskontoret söker nu en näringslivsutvecklare som brinner för att arbeta med näringslivsfrågor och som kan hjälpa Täby kommun att ytterligare förbättra sitt näringslivsklimat.

Placering: 
Stockholms län, Täby

Bransch: 
Ekonomi, Finans, Försäkring, Kontor, Administration

Antal tjänster: 
1

Arbetsbeskrivning
I rollen som näringslivsutvecklare driver du utredningar och projekt som gynnar näringslivsutvecklingen, både för att befintliga företag ska kunna utvecklas och växa men även för att attrahera och etablera nya företag inom kommunen. Du samarbetar med många av verksamheterna inom kommunen men även med externa aktörer såsom andra kommuner och myndigheter. En annan av dina uppgifter blir att sälja in och marknadsföra olika idéer inom näringslivsområdet och att arbeta med den externa kommunikationen. Du kommer att ha mycket kontakt med näringslivet kring politiska frågor och representerar kommunen i olika sammanhang; i dialog med föreningar, organisationer och företag.

Näringslivskontoret ingår i planeringsavdelningen som är en del av kommunledningskontoret. Du rapporterar till näringslivschefen.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning och några års yrkeslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att ha arbetat med näringslivsrelaterade frågeställningar. Erfarenhet av arbete med marknadsföring är meriterande. Du har förmodligen ett brett kontaktnät, är van att arbeta med webbaserad kommunikation och har ett stort intresse för näringslivsfrågor. Som person är du social, nyfiken och kreativ med en stark vilja att driva förändringsarbete. Du är kommunikativ, har förmåga att umgås och samarbeta med personer på alla nivåer och kan tala inför publik. Vidare är du analytisk och affärsinriktad med en förmåga att se möjligheter på såväl strategisk som operativ nivå. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad kan Täby kommun erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig ett intressant, självständigt och utvecklande arbete i en spännande organisation då vi är en kommun i stark tillväxt.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Täby kommun med Experis. Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ellen Engström, ellen.engstrom@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
Helen Klockare, SACO
08-55 55 95 12
helen.klockare@taby.se

Gill Blomberg,Vision
08-55 55 96 92
gill.blomberg@taby.se 

Liknande jobb

Liknande jobb