Processjurist till Colligent

Rekryterare
Plats
Göteborg (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 24 maj 2017
Stängs
den 23 juni 2017
Kontakta
Maria Holmberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Processjurist till Colligent

23-05-2017

Om verksamheten
Colligent är ett dotterbolag till den digitala nischbanken Collector Bank.

Vi är ett av Sveriges mest snabbväxande företag inom B2B inkasso, juridik och delgivning. Verksamhetens kärna är effektivitet och tillgänglighet och vi sticker ut genom digitalisering förenat med medarbetare med specialistkunskaper. Våra kunder är framförallt specialiserade gentemot fastighet och transport.

Huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har kontor i Helsingfors, Oslo och Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Lockas du av ett varierande och utmanande arbete med eget ansvar för uppdrag mot klient på ett företag med ständig tillväxt och vars anda präglas av entreprenörskap och engagemang? Vi söker nu ytterligare en engagerad och erfaren Processjurist med placering på vårt huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder ett utvecklande och juridiskt kvalificerat arbete där du får möjlighet att arbeta med juridiska frågeställningar inom många olika rättsområden.

Som Processjurist på Colligent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av affärsjuridisk rådgivning och processföring med fokus på tvistemålsprocesser inom främst fastighetsrätt och hyresrätt, men även andra områden förekommer. Du bistår externa kunder vid förhandlingar i domstol och du är behjälplig med intern rådgivning till kundhandläggare och övriga kollegor inom organisationen. Du kommer att ha ett övergripande konsultativt ansvar för klienter, vilket innebär att du bidrar till att bygga en stark kundrelation.

Som Processjurist ingår du i ett team om åtta processjurister och du rapporterar till Colligents Chefsjurist.

Vem är du?
Du har juristexamen och ca fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete med tonvikt på processföring, gärna från byrå. Tingstjänstgöring är meriterande. Du är en kunnig och självgående processjurist med erfarenhet av att självständigt driva processer såväl inom som utom domstol.

För att lyckas i rollen krävs ett affärsmässigt synsätt och du har förmåga att skapa förtroende hos våra klienter och är duktig på att kommunicera, såväl med klienter som med motparter och kollegor. Du har integritet och förmåga att uppträda på ett säkert sätt i din ombudsroll vid förhandlingar och du har en öppen människosyn och en vilja att lyssna för att förstå andras perspektiv. Du drivs av att ge god service och av att arbeta strukturerat för att nå uppsatta mål. Vi värdesätter också att du är en lagspelare som bidrar till ett gott samarbete i teamet genom att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Du erbjuds
Du erbjuds en utmanade och stimulerande tjänst på ett företag i tillväxt. Tjänsten är placerad på Colligents kontor i Göteborg och är en tillsvidareanställning. Colligent erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter utanför arbetsplatsen samt en stimulerande arbetsmiljö i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Colligent med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761-83 55 24 alt. maria.holmberg@jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se