Pricing Specialist Property till ISS Facility Services

Rekryterare
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 2 juni 2017
Stängs
den 25 juni 2017
Kontakta
Heléne Premler
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Pricing Specialist Property ISS Facility Services

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder.

I den här tjänsten kommer du att vara en viktig del i ISS Facilitys prissättning för tjänster inom fastighet. Du kommer att inneha en specialistroll och vara en central spelare i att analysera förfrågningsunderlag, prissätta olika variabler och strategiskt räkna på affären för att kunna leverera underlag till anbud.

I rollen kommer du att arbeta nära med försäljningsorganisationen men även flertalet beslutsfattare i leveransorganisationen. Detta innebär även att föra en nära dialog med ISS svenska ledningsgrupp. Du rapporterar till Head of Pricing & Calculation.

Arbetsplatsen är placerad på Liljeholmskajen i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

  • Läsa och analysera förfrågningsunderlag samt bryta ned de olika kostnadsposterna
  • Analysera fastighetsbeståndet samt kundbehov och kundstrategi
  • Strategiskt prissätta kostnadsposterna genom nyckeltal och i samverkan med drift- och inköpsorganisationen
  • Bidra till det fortsatta arbetet med standardisering av prissättningsprocesser och nyckeltal

Kvalifikationer

  • Vi vill att du har någon form av högskole-/universitetsutbildning inom fastighet, ekonomi eller liknande, alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • God läsförståelse och god numerisk förmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har arbetat med kalkylering och anbudsarbete
  • Goda kunskaper i Officepaketet och då främst i Excel

Personliga egenskaper
I den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor. För att lyckas och trivas i den här rollen vill vi att du är analytiskt lagd, ser hur detaljer påverkar helheten och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt. Du har ett affärssinne och fokuserar på kostnader och intäkter för att nå bästa resultat. Då du kommer att samverka på många olika nivåer vill vi att du är lyhörd i din kommunikation.

Vi erbjuder dig
ISS Facility Services erbjuder dig en nyckelroll i ett internationellt bolag med många olika tjänsteområden där det finns goda möjligheter till att utvecklas i både din yrkesroll och karriär. Du kommer att vara en del i ett utvecklingsorienterat team med väldigt god sammanhållning.

Ansökan
Tycker du att det här verkar intressant? Skicka din i så fall in din ansökan snarast. 

För att söka tjänsten, klicka på "Ansök-knappen" och registrera ditt cv på fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2017-06-25. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 11.