Chef till multifunktionshuset Messingen i Upplands Väsby

Plats
Upplands Väsby (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 2 juni 2017
Stängs
den 10 augusti 2017
Kontakta
Krister Widström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Messingen
Messingen är en fem våningar hög fastighet och omfattar cirka 14 000 kvm, en sevärd byggnad centralt vid Väsby station. Huset är en mötesplats där människor naturligt väljer att vistas och mötas dagtid som kvällstid. Området präglas av liv och rörelse – ett framtidshus öppet för alla.

Här erbjuds mångfald av kunskap och kultur genom verksamheter som bibliotek, kulturskola och gymnasium. Här finns även ett nytt scenhus som rymmer 350 personer och här hålls allt från stora teater- och musikevenemang till att vara en plattform för det lokala kulturlivet. Messingen är en del av Kultur- och fritidskontorets verksamhet och enhetens uppdrag är att ansvara för driften av Messingen, vilket innebär att ge stöd och service till hyresgäster och besökare.

Ditt uppdrag
Rollen innebär ledning och styrning av de resurser och tjänster som krävs för att hela byggnaden skall fungera effektivt när det gäller drift, skötsel och underhåll. Du har rollen som hyresvärdsrepresentant för Messingens permanenta och temporära hyresgäster avseende avtalsfrågor och kringtjänster som städning, bevakning, lokalplanering, flyttning mm.

Du ansvarar för att målsättningarna för Messingen uppnås. Det är därför viktigt med ett nära samarbete med samtliga aktörer verksamma i Messingen. Du har personalansvar för ca 10 personer, främst vaktmästare, receptionister och tillfällig inhyrd personal. Du rapporterar till chefen för kultur- och fritidskontoret.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en akademisk utbildning inom fastigheter, ekonomi eller motsvarande av kommunen likställd utbildning. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet med fastigheter, t.ex. inom facility management. Du har tidigare haft personal- och budgetansvar och har god kännedom om arbetsmiljöarbete. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en politisk styrd organisation.Vidare har du en god social förmåga och en tilltro till att samarbete med andra är en viktig framgångsfaktor.

Du har en lyhörd och ödmjuk ledarstil som möjliggör för människor omkring dig att växa och en förmåga att skapa delaktighet bland såväl medarbetare som hyresgäster. Du har ett ledarskap som präglas av tydlighet och initiativförmåga där ramverk, roller och uppdrag tydligt kommuniceras till och från medarbetare och där utmaningar betraktas som nya sätt att växa och utvecklas. Du delar kontorets syn på frihet under ansvar som en viktig del i att skapa en god kultur för innovation, utveckling och delaktighet.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktperson
Krister Widström, t.f. kultur- och fritidschef, 073-910 4710

Övrigt
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post.

Mångfald 
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. 
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl. 
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb