Avdelningschef till GIS och landskapsinformation

Rekryterare
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 5 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Kontakta
Frida Palm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Avdelningschef GIS och landskapsinformation

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Bygg/ Anläggning
Ort: Linköping
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Företagspresentation
Till en av våra största offentliga kunder i regionen söker vi nu en Avdelningschef till GIS och landskapsinformation.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som chef för GIS och landskapsinformation ansvarar du för GIS-, kart- och mätningsverksamhet. Du har fullt verksamhets-, personal- och ekonomiansvar och ingår i ledningsgruppen. Din viktigaste uppgift är att leda och strategiskt utveckla avdelningens verksamhet samt att marknadsföra tjänsterna. I uppdraget ingår också att vara initiativtagare och medverka till att berika samverkansprojekt med andra organisationer. En bra förutsättning är att du har ett väl uppbyggt nätverk.

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleingenjörsexamen inom lantmäteriområdet eller annan, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig utbildning. Du har kännedom om och erfarenhet från verksamhetsområdet.

Det är meriterande med ledarerfarenhet och du har förmågan att se och ta tillvara olikheter. Du har förmågan att skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten och i gruppen och tillför energi till dina medarbetare. Du har god samarbetsförmåga och kan relatera till andra människor på ett för situationen anpassat sätt. Du ska vara målinriktad och strukturerad med god förmåga att prioritera och organisera arbetet.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Palm och nås på 0707-159392 eller på frida.palm@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!