Projektutvecklare till Linköping

Rekryterare
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 5 juni 2017
Stängs
den 16 juli 2017
Kontakta
Johanna Nyrèn
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Projektutvecklare

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Bygg/ Anläggning
Ort: Linköping
Platser: 2
Sista ansökningsdag: 2017-07-16

Företagspresentation
Till en av våra största offentliga kunder i regionen söker vi nu en Projektutvecklare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I tjänsten som Projektutvecklare kommer du löpande arbeta i projektstödsystem, säkerställa tidsplaner, resursplanering och effektiv framdrift av kontorets projekt. Du kommer att medverka i vidareutvecklingen och stödja användningen av projektprocesser och projektstödssystem samt regelbundet följa upp och analysera projekt och projektportföljer. Arbetet förutsätter löpande avstämningar med kontorschefer, projektledare och andra berörda intressenter. Du kommer även att ingå i Project Management Office (PMO), som har i uppdrag att stödja projektstyrning och projektledning. PMO består av två projektutvecklare, två controller samt ett antal seniora projektledare.

Din profil
Vi vill att du planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har en förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya krav eller förutsättningar. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Du är duktig på att lyssna, kommunicera och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har förmåga att analysera och lösa problem och kan se verksamheten ur ett helhetsperspektiv, koppla ihop helheten med delar och framtid med nutid. Vi vill att du har en högskoleexamen inom teknik, projektledning/projektplanering/projektutveckling eller annan utbildning och erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du ska vidare ha flera års erfarenhet av arbete inom området projektledning, projektplanering eller projektutveckling. Du bör även tidigare ha arbetat med ett eller flera projektstödsystem.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Johanna Nyrèn och nås på  eller på johanna.nyren@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång.

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!