Värderare till Corem Property Group

Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 7 juni 2017
Stängs
den 25 juni 2017
Kontakta
Heléne Premler
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Corem söker en värderare med flerårig erfarenhet till huvudkontoret i Stockholm

Som värderare på Corem ansvarar du huvudsakligen för värderingen av samtliga fastigheter i beståndet. 
Du kommer ha en nyckelroll med många kontaktytor, internt såväl som externt. Detta innebär bland annat kontakt med banker, revisorer, förvaltare och ekonomiavdelningen.

Du rapporterar till Transaktionschefen och kommer till viss del även att vara delaktig i transaktionsarbetet. 

Arbetsplatsen är placerad på huvudkontoret på Riddargatan i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

  • Arbeta med värdering i samband med kvartalsrapporter
  • Kontakt med externa parter i frågor rörande värdering såsom långivare, externa värderare, revisorer mfl
  • Inneha en rådgivande funktion till förvaltningen i frågor som påverkar värderingen exempelvis större investeringar, hyresnivåer och vakanser
  • Delaktig i att utföra marknadsanalyser och kvalificerade utredningar ur ett värderings- och värdeutvecklingsperspektiv i samband med förvärv
  • Bistå i köp- och försäljningsprocesser
  • Kontinuerligt arbeta med process- och rutinutveckling av värderingsarbetet

Kvalifikationer

  • Civilingenjör samhällsbyggnad/lantmäteri eller annan likvärdig utbildning
  • Flerårig erfarenhet av fastighetsvärdering

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är det viktigt att du är trygg i din kompetens och har förmåga att lyfta blicken och tänka strategiskt. Du är van vid, och trivs med, att självständigt strukturera ditt arbete och driva dina processer vidare samt att hålla tidsramar. Andra egenskaper som vi värderar högt är att du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor samt har förmåga att kommunicera och bidra med din kompetens och analys till övriga i organisationen.

Vad vi kan erbjuda dig
Corem kan erbjuda dig en mångfacetterad nyckelroll med många kontaktytor internt och externt, där du får möjlighet att använda din kompetens och analytiska förmåga till att bidra till bolagets fortsatta framgång och tillväxt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Värderare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Corem med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 25 juni 2017. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 11.