VD till Torkel Öste Fastighetskonsulter

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 12 juni 2017
Stängs
den 2 juli 2017
Kontakta
Stefan Bölin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

VD

Arbetsgivare: Torkel Öste Fastighetskonsult AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Ort: Stockholm
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-07-02


Företagspresentation
Företagets affärsidé är att som konsult genomföra uppdrag och ge sakkunnig och strategisk rådgivning inom området fastighetsjuridik och fastighetsekonomi. Vi är en viktig partner för våra kunder i samband med t.ex. markförhandlingar, fastighetsvärderingar eller fastighetsbildningar och vi utför uppdrag åt både privata och offentliga organisationer. Företaget grundades av Torkel Öste 1989 och har sedan dess haft en positiv utveckling. Vi består idag av ett tjugotal medarbetare fördelade på kontor i Stockholm och Göteborg samt ett tiotal samarbetspartners spridda över landet. Vårt huvudkontor ligger i Gamla Stan, Stockholm.

Vi söker nu en VD som kan ta företaget vidare till nästa nivå.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som VD kommer du ha det övergripande ansvaret för att vidareutveckla verksamheten för Torkel Öste Fastighetskonsulter utifrån den vision och målsättning som ägare och styrelse fastställt. Du arbetar på ett strategiskt plan där du utvecklar befintliga affärsrelationer samt har det huvudsakliga ansvaret för att bredda kundbasen. En viktig del i rollen som VD är att agera stöd till våra medarbetare och som VD har du även ett ansvar för samarbetet med våra underkonsulter som är spridda över landet. Du kommer som VD även att ansvara för upphandlingar och uppföljning av de kontrakt och ramavtal bolaget har idag. Du har personalansvar och ansvarar för ekonomisk uppföljning, prognoser, lönsamhet samt andra löpande arbetsuppgifter som ingår i ett VD-uppdrag. Du rapporterar till styrelsen.

Din profil
Du har en akademisk examen som t.ex. civilingenjör inom lantmäteri, civilekonom eller annan lämplig högskoleutbildning. För att lyckas i rollen som VD tror vi att du har minst tio års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen med inriktning på fastighetsutveckling, fastighetsvärdering och fastighetsbildning. Du har mångårig ledarerfarenhet och tidigare varit ansvarig för budget- och resultatuppföljning.

Du är en entreprenör som brinner för affärer och affärsutveckling såväl som för att leda teamet av konsulter och utveckla företagets organisation. Du förstår strategier inom verksamheten, företagets värdegrunder och fokuserar energi på de projekt som ger mervärde. Du agerar utåtriktat och söker efter sätt att stärka förtroendet hos kunder samt följer upp leverans för att säkerställa kundnöjdhet. Du planerar ditt arbete på ett realistiskt sätt och integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. 

Ansök redan idag!

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb