Kommunchef till Nordmalings kommun

Plats
Nordmaling (Kommun), Västerbotten
Annonserat
den 13 juni 2017
Stängs
den 25 juni 2017
Ref:
201045966
Kontakta
Niclas Ericsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Nordmaling är en kommun i stark utveckling och nu vill vi ta nästa steg i vår utveckling. Vi söker därför en ny Kommunchef/chef som kommer leda och driva förbättrings- och utvecklingsarbete.

Är Du intresserad av att utveckla verksamheter och de som arbetar inom dessa?

Då är Nordmaling en kommun för dig!

Arbetsbeskrivning:
I rollen som Kommunchef förväntas du att kontinuerligt driva ett utvecklingsarbete i syfte att behålla och utveckla en effektiv, modern och nytänkande kommun för både medborgare och anställda. Detta ger stort utrymme för ett visionärt ledarskap. Du kommer även att få möjligheter att delta i nätverk och initiera samarbete på regional och nationell nivå. Detta tillsammans gör omvärldsbevakning till en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap och kan motivera och leda dina medarbetare. Vi förväntar oss att du har ett stort intresse för dina medarbetare och har förmåga att inspirera ditt ledningsteam. Som ledare sätter du klara och tydliga mål för verksamheten och har ett strategiskt förhållningssätt att nå och följa upp dessa mål.

Du har:

  • Utbildning på högskolenivå med lämplig inriktning.
  • Mångårig ledarerfarenhet i chefsbefattning innefattande personal- och ekonomiansvar från offentlig och/eller privat verksamhet.

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av utvecklings- och förändringsprocesser samt har arbetat med värdegrundsfrågor och medborgarperspektiv.
  • Har erfarenhet av eller kompetens ifrån kommunjuridik

Om Nordmalings kommun:
Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten. I Nordmalings kommun finns också många fina restauranger och butiker, det mesta finns inom räckhåll.

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö.

Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.

Vill du läsa mer är du välkommen på www.nordmaling.se

Uppdragsgivare: Nordmalings kommun

Ort: Nordmaling

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Du är välkommen med din ansökan senast 25 juni 2017. Klicka på Ansök-knappen och ansök via www.randstad.se.

Där kan du koppla ditt färdiga CV och skriva personligt brev. Beskriv gärna varför just du skulle passa i rollen som Kommunchef i Nordmaling.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Du är välkommen med din frågor till rekryteringskonsult Niclas Ericsson på telefon 0733-434 113.

Sökord: kommun, kommunchef, chef, ledare, ledning, kommundirektör, management.