Byggledare till Svensk Husproduktion AB, LB-Hus

Plats
Södertälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 16 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Ref:
SE-12233, SE- 12234
Kontakta
Frida Olsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Byggledare region sydost (östra Skåne, Blekinge, södra Småland) och Byggledare region Stockholm Syd/Södertälje

Vi söker kunniga, drivna och relationsbyggande byggledare till vårt team!

Position
Vi är en av Sveriges ledande hustillverkare och befinner oss i en expansiv fas. Vi behöver nu komplettera vår byggavdelning med ytterligare en byggledare i region Sydost,med placering i Bromölla, samt region Stockholm Syd/Södertälje för att möta en ökande efterfrågan på våra hus.

Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad vilket innebär att vår entreprenadavdelning tar fullt ansvar för byggprocessen. Som byggledare tar du, efter överlämning från säljaren, över processen och samordnar och koordinerar byggnationen i tät dialog med vårt nätverk av externa entreprenörer, kunden och övriga intressenter fram till besiktning. Du rapporterar till vår entreprenadchef som är placerad i Bromölla. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från byggbranschen, gärna med praktisk erfarenhet från prefabricerade småhus. Du har tidigare erfarenhet från arbetsledande uppgifter. Du har en bra kommunikativ förmåga och trivs lika bra i mötet med våra entreprenörer som med våra kunder.  Vi erbjuder ett varierat arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. Du blir en del av ett erfaret team i en väl fungerande organisation med etablerade processer och en produkt med hög kvalitet.

Välkommen till Svensk Husproduktion och LB-Hus!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se, ref nr SE- 12234 (region Sydost), ref SE-12233 (region Stockholm Syd/Södertälje)  senast 7 juli  2017. Vid eventuella frågor kontakta Frida Olsson, Mercuri Urval 031-333 52 14.


Om företaget
Svensk Husproduktion AB grundades 2012 men har genom varumärket LB-Hus 60 års erfarenhet av att bygga nyckelfärdiga hus på totalentreprenad. Sedan starten 1957 har det byggts mer än 43 000 hem i den husproduktionsanläggning som i dag är Skandinaviens modernaste. Utöver styckehus till privatpersoner, utför vi projekt och stomleveranser till professionella beställare och exploatörer. Vi är en av landets ledande husleverantörer. Med ständigt fokus på kundnöjdhet och med en tydlig marknadsstrategi fortsätter vi nu vidareutveckla verksamheten utan att tappa bort våra rötter. Huvudkontoret för Svensk Husproduktion finns i skånska Bromölla, har drygt 100 anställda och högsta kreditbetyg från Bisnode. Läs mer på www.lbhus.s

Liknande jobb

Liknande jobb