Sjuksköterska till Försvarshälsan

Rekryterare
Plats
Lund (Kommun), Skåne (SE)
Annonserat
den 19 juni 2017
Stängs
den 31 juli 2017
Kontakta
Fredrik Karremo
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

SJUKSKÖTERSKA TILL FÖRSVARSHÄLSAN

OM TJÄNSTEN
Annorlunda och utvecklande tjänster är sällsynta, men nu kan du söka tjänsten som sjuksköterska hos oss – vågar du så vill vi! Förändringar i omvärlden gör att Försvarshälsan nu är i ett utvecklingsskede där ditt bidrag kan vara avgörande för vår framgång. Vi söker dig som har goda dokumenterad erfarenhet inom hälso- och sjukvården som utbildad sjuksköterska.

Försvarshälsan på P 7 i Revinge är en intern företagshälsovård inom Revinge garnison som har ca 1000 anställda. Försvarshälsan bedriver hälso-och sjukvård inom ramen för företagshälsovård, anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer, såväl nationellt som internationellt. För soldater under grundutbildning erbjuder vi sjuk-hälsovård motsvarande primärvård.

Försvarshälsan i Revinge är lokaliserad på den vackra skåneslätten södra delen av Sverige och ingår i Försvarshälsan Region Syd, med verksamhetschefen placerad i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter på Försvarshälsan i Revinge består av att vara sjuksköterska i en intern företagshälsovård med stor variation och möjlighet till kompetensutveckling.

Du kommer att ingå i ett företagshälsovårdsteam bestående av företagssköterska, fysioterapeut, psykolog, sjuksköterskor, företagsläkare och medicinsk sekreterare. Samtliga teammedlemmar har erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvården och är i ett flertal fall även multikompetenta.

I teamet är samverkan en av ledstjärnorna, vilket ger en intellektuellt stimulerande miljö utifrån de olika professionernas kompetenser.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till Dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenheter inom hälso- och sjukvård och specialistutbildad inom distrikt, prehospital- akutsjukvård. Erfarenheter inom ambulanssjukvården och utlandtjänst är meriterande. Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i team med övriga professioner. Du har minst fem års klinisk yrkeserfarenhet. Vidare krävs att du har körkort B. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som sjuksköterska vid Försvarshälsan är arbetsuppgifterna mycket skiftande. På mottagningen görs bl.a sjukmönstring av rekryter, hälsoundersökningar, tjänstbarhetsbedömningar, vaccinationer dvs hälso- och sjukvård med fokus på det promotiva och preventiva. Utanför mottagningen utförs arbetet, i nära kontakt med kunderna och som ett stöd i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Syftet är att främja en god arbetslivsutveckling som medför hälsa och säkerhet för den anställde. Vidare förekommer utbildningsuppdrag med olika inriktning. Därutöver förekommer tjänstgöring vid olika typer av militära övningar, för att upprätthålla en beredskap för prehospitala insatser, samt sjukvisitation i fält.

Tillträdesdatum
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på sex (6) månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde sker efter överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges i ansökan.

Kontakt
Chef Försvarshälsan Revingehed Fredrik Karremo 0709/250581
Medicinskt ansvarig läkare vid FH i Revingehed Anne Miller-Isaksson 0709-206219
Verksamhetschef Christer Svensson 0705-819420

Fackliga företrädare
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70
SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18
Saco, Lisbeth Landin, tel. 0455-85 115
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar Du önskar åberopa senast 2017-07-31

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.