Medicinsk sekreterare till Försvarsmakten

Rekryterare
Plats
Lund (Kommun), Skåne (SE)
Annonserat
den 19 juni 2017
Stängs
den 31 juli 2017
Kontakta
Fredrik Karremo
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

OM TJÄNSTEN
Annorlunda och utvecklande tjänster är sällsynta, men nu kan du söka tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss – vågar du så vill vi! Förändringar i omvärlden gör att Försvarshälsan nu är i ett utvecklingsskede där ditt bidrag kan vara avgörande för vår framgång. Vi söker dig som har goda dokumenterad erfarenhet inom hälso- och sjukvården som utbildad medicinsk sekreterare och vårdadministratör

Försvarshälsan på P 7 i Revingehed är en intern företagshälsovård inom Revinge garnison som har ca 1000 anställda. Försvarshälsan bedriver hälso-och sjukvård inom ramen för företagshälsovård, anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer, såväl nationellt som internationellt.

Försvarshälsan i Revinge är lokaliserad på den vackra skåneslätten södra delen av Sverige och ingår i Försvarshälsan Region Syd, med verksamhetschefen placerad i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter på Försvarshälsan i Revinge består av att vara medicinsk sekreterare i en intern företagshälsovård med stor variation och möjlighet till kompetensutveckling.

Du kommer att ingå i ett företagshälsovårdsteam bestående av företagssköterska, fysioterapeut, psykolog, sjuksköterskor, och företagsläkare. Samtliga teammedlemmar har erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvården och är i ett flertal fall även multikompetenta.

I teamet är samverkan en av ledstjärnorna, vilket ger en intellektuellt stimulerande miljö utifrån de olika professionernas kompetenser.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till Dig som har utbildning medicinsk sekreterare/ Vårdadministrativ utbildning och erfarenheter från hälso-/sjukvård är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi samt god datorvana. Erfarenhet inom ekonomisk redovisning och juridik är meriterande. Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i team med övriga professioner. Du har minst fem års klinisk yrkeserfarenhet. Vidare krävs att du har körkort B.

Arbetsuppgifter
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande, omväxlande arbete med eget ansvarsområde och där vi även har ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten skall fungera. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av journalskrivning, utskrifter av brev, intyg, remisshantering samt administrativ service till personalen i de olika verksamheterna som bedrivs på Försvarshälsan på Revingehed. Samt i för försvarsmakten specifika program för redovisning, materialhantering och beställningar för försvarsmedicin.

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetsmetoder och söker Dig som har ett intresse för att delta i den utvecklingen. Vi arbetar i datajournalsystem.

Tillträdesdatum
Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges i ansökan.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Chef Försvarshälsan Revingehed Fredrik Karremo 0709/250581
Medicinskt ansvarig läkare vid FH i Revinge Anne Miller-Isaksson 0709-206219
Verksamhetschef Christer Svensson 0705-819420

Fackliga företrädare
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70
SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18
Saco, Lisbeth Landin, tel. 0455/85 115
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar Du önskar åberopa senast 2017-07-31


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra. 

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar. 

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.