Innesäljare Group support till YASKAWA Nordic AB

Plats
Torsås (Kommun), Kalmar
Annonserat
den 21 juni 2017
Stängs
den 21 juli 2017
Kontakta
Ulrika Palm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Innesäljare Group support

Arbetsgivare: Yaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Produktion/ Process-industri
Ort: Torsås
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-07-09

 

YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 360 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

Yaskawa Electric Corporation i Japan har den 5 juni beslutat att investera i sin anläggning i Torsås. En helt ny industribyggnad på ca 2000 kvm kommer att byggas och beräknas vara klart till sommaren 2018. Den här spännande utvecklingen skapar förutsättningar för bland annat en bättre intern logistik och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi vill fortsätta att bemöta våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt och behöver nu förstärka vår Group support med en innesäljare. Group support består idag av 7 personer som bland annat arbetar med orderregistrering, eftermarknadsprojekt, teknisk support och robotplanering. Som innesäljare har du ansvar för att tekniskt klarlägga ordrar i våra system och följa dem vidare i processens olika steg från order till fakturering. Du agerar supportperson mot våra distributörer och koncernbolag som finns runt om i världen samt hjälper till med att utreda och komma fram till lösningar i särskilda ärenden. Parallellt kommer du även att jobba med offertskrivning och leda mindre projekt internt.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant och med ett arbete som innebär breda kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och uppdrag som är i ständig rörelse. 

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt kunnig och har förmåga att förstå hur olika tekniker hänger samman. Din attityd, inställning och förmåga att ta dig an uppgifter och ny information av olika slag är helt avgörande. Vidare är det viktigt att du har förmåga att lyssna in och förhålla dig till olika människor och situationer. Du har ett serviceinriktat och ödmjukt förhållningssätt samt är lyhörd för kundens behov.

För tjänsten krävs att du är utbildad högskoleingenjör, eller civilingenjör, med inriktning mekanik, el, eller automation. Du har med fördel arbetat i ett affärssystem, gärna SAP. Du måste också kunna kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Om du har hög motivation och uppskattar att arbeta med människor med olika kultur och bakgrund har vi en spännande, stimulerande och utmanande arbetsplats att erbjuda.

Övrigt
Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort är Torsås.

Ansök redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Unik Resurs. Din ansökan med CV och personligt brev gör du via  www.unikresurs.se. Sista ansökningsdag är den 9 juli, observera att urval görs löpande. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryterare på Unik Resurs, Ulrika Palm, 072-7120405, ulrika.palm@unikresurs.se, alternativt Susanne Appelkvist, 076-7781516 susanne.appelkvist@unikresurs.se

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!