Servicetekniker till Nord Keyboards

Rekryterare
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 27 juni 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Ref:
5440
Kontakta
Immanuel Loutfi
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SERVICETEKNIKER TILL NORD KEYBOARDS

Vill du arbeta i ett växande bolag som revolutionerar sättet att spela musik på? Drivs du av att sätta strukturer, lösa problem och tanken av att arbeta i en tekniknära roll som berör musik?

Nord Keyboards supportorganisation växer och söker en servicetekniker med vilja och potential att axla en unik roll hos en världsledande leverantör av musikinstrument. Du kommer att arbeta nära produktionen av klaviaturinstrument/synthesizers och ha en viktig del i att professionella musiker runt om i världen får service i världsklass.

Tjänsten
Tjänsten innebär teknisk support i produktionen samt till bolagets nätverk av distributörer, butiker och artister/musiker runt om i världen som använder våra produkter. Arbetsuppgifterna kommer att variera men exempelvis bestå av:

  • Produktionstekniker för all nyproduktion
  • Felsökning/service på inkommande enheter från slutkunder/butiker/distributörer
  • Kundsupport via mail och telefon
  • Teknikstöd för utvecklingsavdelningen
  • Reservdelshantering

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad, jordnära och lösningsorienterad. Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet från teknisk support. Har du erfarenhet av att arbeta med elektronik och felsökning är det meriterande. Det är inget krav att du har haft en liknande roll i samma bransch, utan vi är öppna för att lära dig det mesta, men för att lyckas i rollen tror vi att du har dessa grundkrav:

  • Ett par års erfarenhet av kundsupport som produktionstekniker, supporttekniker eller liknande
  • Grundkunskaper inom elektronik och felsökning med hjälp av kretsscheman
  • Erfarenhet av lödning
  • God datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viktigt för oss är att du är ansvarstagande och har förmåga att självständigt kunna planera och prioritera. Du har en positiv grundinställning och ett intresse av att lära dig nya saker. Du trivs i en roll med breda kontaktytor, både internt och externt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nord Keyboards med Harvey Nash. Du är välkommen att maila din ansökan i form av CV och personligt brev till oss via ansök-knappen. Märk ansökan med nr ”5440”. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Immanuel Loutfi, immanuel.loutfi@harveynash.se. Urval och intervjuer kommer att ske i augusti.

Nord Keyboards utvecklar och tillverkar högteknologiska synthesizers och klaviaturinstrument som säljs under vårt varumärke Nord. Bolaget omsätter ca 195 Mkr varav 95% är exportförsäljning. Kontor och tillverkning sker på Södermalm i Stockholm och företaget har 33st anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb