Projektledare till HSB Bostad

Rekryterare
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 28 juni 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Kontakta
Johanna Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Projektledare HSB Bostad

HSB Bostad AB är ett byggbolag som ägs av 4 regionala HSB föreningar och har till uppgift att producera bostäder i Stockholms län. Bolaget har en markportfölj innehållande byggrätter för att bygga cirka 5000 nya bostäder inom de närmaste åren. Bolaget byggstartar ca 700 bostäder om året, omsätter 2 miljarder kronor och arbetar med hela nyproduktionsprocessen från markförvärv, projektutveckling, produktion och försäljning till eftermarknad. HSB Bostad har ca 95 anställda. Vi sitter i nyrenoverade lokaler centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Har du erfarenhet av projektledning och vill vara med i projektering och utveckling av nya bostadsområden? HSB Bostad har spännande projekt och engagerade kollegor som samarbetar i team mot gemensamma mål.

Arbetsuppgifter
Som projektledare ingår du i det team som bildas för varje bostadsprojekt och från det att detaljplanen vunnit laga kraft har du ansvarar för framtagning av handlingar från programhandling till och med bygghandling. I det ingår även handlingar som är del av säljmaterial för bostäderna, för bygglov, tekniska beskrivningar samt förfrågningsunderlag. Under produktion arbetar du som projektledare med den entreprenadform som projektet har och utmaningen och ansvaret varierar beroende på formen. Projektledare ansvarar för överlämning av projekt till slutkund med bl.a besiktningar, informationsmöten med kund, blivande förvaltning mm. Det är en varierande arbetsdag som innehåller många kontakter och samarbete både inom HSB och utanför. Vi har mycket av den kompetens som krävs för projekten i huset och du kommer att få många engagerade och kvalificerade kollegor.

Kvalifikationer
Du har minst 5 års erfarenhet av att driva byggprojekt där du utvecklat din projektledarförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från olika typer av byggprojekt som konsult, platschef, projektledare, biträdande projektledare eller projektutvecklare.

För att lyckas och trivas i rollen krävs både projektledarförmåga och en personlighet som både kan leda och samverka.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med utrymme för engagemang i ett välmående växande företag med kunniga och trevliga kollegor. 
I HSB genomsyras all verksamhet från ett antal grundläggande värderingar. HSB Bostads medarbetare har gemensamt kommit fram till innebörden av HSBs kärnvärderingar ETHOS, d.v.s. vad värdeorden Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan betyder för oss. ETHOS vägleder oss i vårt förhållningssätt till våra kollegor, kunder och samarbetspartners.

Kontakt: 
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Johanna Andersson, Chef Projektledning, på telefon 010-442 02 27. 

Ansökan 
Du söker tjänsten genom att registrera din profil i vårt rekryteringsverktyg Webcruiter via vår hemsida, www.hsb.se. Vi gör löpande urval, dock vill vi ha din ansökan senast den 31 augusti 2017. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb