Socialdirektör

Rekryterare
Plats
Östergötland
Annonserat
den 29 juni 2017
Stängs
den 7 augusti 2017
Kontakta
Sofia Westerberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Socialdirektör

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Chefstjänster/ Styrelse-uppdrag
Ort: Östergötland
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-08-07


Företagspresentation
En av våra kunder i regionen söker nu en socialdirektör till sin verksamhet. Kunden erbjuder sina medarbetare ett spännande jobb, där du får möjlighet att utvecklas och påverka, men det är också viktigt med bra livskvalité och en rik fritid. Ökad mångfald på arbetsplatsen är ett mål och ett medel för bättre service, och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Organisationen söker en socialdirektör som är villig att föra utvecklingen framåt och tillsammans med sina medarbetare förverkliga arbetsgivarens mål och visioner.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I uppdraget ingår att ha det övergripande ansvaret för verksamheter i egen regi samt ansvar för tillsyn av externa vårdgivare. Några av framgångsfaktorerna i det fortsatta arbetet är att arbeta med ordning och reda i styrning, ekonomi, processer, ständiga förbättringar och innovationsarbete. Du ska styra, leda, stödja och utveckla cheferna inom organisationen, med fokus på god kvalitet, god arbetsmiljö och god ekonomi. Till din hjälp har du engagerade och kunniga medarbetare. Du har flera verksamhetschefer och specialister som rapporterar direkt till dig. Samverkan med andra verksamheter och civilsamhället är viktigt i ditt uppdrag, både på lokal och regional nivå, och du bidrar aktivt till ett gott samverkansklimat med fackliga organisationer. Som socialdirektör ingår du i ledningsgruppen och du förväntas arbeta för att hela organisationen ska nå ett gott resultat utifrån ett helhetsperspektiv.

Din profil
Vi söker dig med socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som bedöms lämplig. Har du genomgått högre ledarskapsutbildning är detta meriterande. Du har flerårig erfarenhet av lednings- och organisationsutvecklingsarbete inom offentlig verksamhet. Meriterande med erfarenhet inom socialförvaltningens område. För uppdraget krävs erfarenhet av kvalificerat ledningsarbete i högre chefsbefattning i en större organisation med underställda chefer. Du ska även ha erfarenhet av samverkan på olika nivåer, ex. lokalt och regionalt. Om du har erfarenhet av samverkan även på nationell nivå är det meriterande.

En förutsättning för denna tjänst är att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Du har även en god datorvana. Arbetsgivaren utgår från att ett gott ledarskap utövas av chefer som vill och drivs av att påverka verksamhetens resultat och utveckling. Därför söker vi dig som är engagerad, tydlig och har en förmåga att samverka på ett öppet och förtroendefullt sätt. Som person är du även trygg i dig själv och lyhörd samtidigt som du tänker strategiskt och har ett helhetsperspektiv. Du sätter upp tydliga mål för din verksamhet, kommunicerar dem med dina medarbetare, håller tidplaner och följer upp resultat. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå de gemensamma målen. Vidare är du även förändringsorienterad och har förmågan att snabbt kunna dig sätta in i nya eller förändrade krav och förutsättningar. Erfarenhet krävs.

Ansök redan idag!

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Sofia Westerberg och nås på 0732-63 36 22 eller på sofia.westerberg@gmail.com

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb