Förvaltare bostäder till Upplands-Brohus AB

Plats
Kungsängen, Upplands-Bro
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Heléne Premler
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Förvaltare - Bostäder Upplands-Brohus AB

Systerbolagen AB Upplands-Brohus och Upplands-Bro Kommunfastigheter AB ingår i en av Upplands-Bro kommun helägda koncern. Tillsammans äger bolagen fastigheter med mer än 250 000 m². Med en gemensam och engagerad organisation förvaltas allt från ca 2000 allmännyttiga bostäder, kommunala verksamhetslokaler så som skolor, förskolor och särskilda boenden samt kommersiella lokaler i och omkring tätorterna Kungsängen och Bro. Läs mer på www.ubh.se​

Just nu söker Upplands Brohus en förvaltare bostäder som ska leda arbetet inom förvaltningsområdet Kungsängen och ha ett helhetsansvar för verksamheten. Bostadsbeståndet består av ca 1 000 lägenheter och ett fåtal lokaler.

I rollen kommer du att ha personalansvar för fyra bovärdar som sköter den operativa driften ute i bostadsområdet. Tillsammans med bovärdarna och övriga organisationen ansvara du för att kunderna är nöjda med sitt boende och att bolagets ekonomi utvecklas enligt mål och planer.

Upplands Brohus och Upplands-Bro Kommunfastigheter är inne i en expansiv fas med nyproduktion av både bostäder men även skolor, förskolor mm och bolagen har även en tydlig strategi i förvaltningen av den yttre miljön.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för planering av tillsyn, skötsel och reparationer samt utförandet av förebyggande underhåll, så att fastigheterna och bostadsområdena är välskötta
 • Ansvara för avflyttningsbesiktningar, lägenhetsrenoveringar och planering av upprustningsprogram för lägenheter
 • Bidra med indata till underhållsplaneringen samt driva mindre projekt i det egna beståndet
 • Ansvara för störningsärenden och att lagar och förordningar följs
 • Delta i samrådsmöten med Hyresgästföreningen samt bo-möten.
 • Personalansvar för fyra bovärdar inom förvaltningsområdet Kungsängen, leda och coacha dem
 • Ansvara för en god dialog med kunder, samarbetspartners och inom bolaget

I rollen som förvaltare bostäder deltar du i Upplands-Brohus chefsgrupp.

Utbildning/kompetens/erfarenhet

 • Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande roll alternativt har goda kunskaper inom fastighetsteknik/bygg och har läst exempelvis en förvaltarutbildning
 • Vi vill att du har goda kunskaper in fastighetsteknik/byggteknik
 • Krav är att du ska ha haft personalansvar alternativt ha haft en arbetsledande roll
 • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
 • Grundläggande kunskaper i Office
 • Körkort B är ett krav
 • I tjänsten krävs egen bil

Personliga egenskaper
För att passa in i den här rollen söker vi dig som är trygg i dig själv och i din kompetens. Då ditt dagliga arbete innebär mycket kontakt med andra personer, både internt och externt, såsom kunder, entreprenörer och medarbetare vill vi att du är van vid att kommunicera på ett positivt, prestigelöst och lösningsorienterat sätt. Du förväntas ta initiativ, skapa aktiviteter och följa upp dem på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du har förmåga att stötta, dela med dig av dina kunskaper samt skapa engagemang och glädje i din arbetsgrupp.

Vad vi erbjuder dig
Upplands-Brohus erbjuder dig en spännande tjänst i en mindre fastighetsorganisation, om ca 35 medarbetare, med familjär stämning, nära till beslut och med en kultur som genomsyras av hjälpsamhet och engagemang. Din kompetens och person kommer att vara en värdefull resurs och pusselbit i det fortsatta arbetet med förvaltning och ökad trivsel i området.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast, dock senast den 2017-08-20. I denna rekrytering samarbetar Upplands-Brohus med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, klicka på ansök-knappen och registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 073-415 43 11.