Driftchef inom lokalvård

Rekryterare
Plats
Östergötland
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 13 augusti 2017
Kontakta
Sofia Westerberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driftchef inom lokalvård

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Chefstjänster/ Styrelse-uppdrag
Ort: Östergötland
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-08-13


Företagspresentation
Nu söker en av våra kunder en driftchef till sin expansiva verksamhet, vars medarbetare har gedigen kunskap och engagemang för miljön vilket bidrar till en hållbar utveckling. De satsar stort på ny teknik och ny utveckling för att ligga i framkant inom sina verksamhetsområden. Arbetsgivaren har flera avdelningar där lokalvårdsavdelningen är en av dem, med sina cirka 250 medarbetare. Lokalvårdsavdelningen ansvarar för den dagliga städningen samt periodiskt underhåll såsom maskinell golvvård, fönsterputs och storstädning i ett sjuttiotal fastigheter.

Enheten ansvarar för både daglig städning, grovstädning och särskilda beställningar. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001, samt ISO 14 001. Fokus för enheten är kvalitet, ekonomi och kundnöjdhet.

Lokalvården har två driftenheter som består av vardera ett trettiotal medarbetare med varsin driftchef. Nu söker vi en av dessa två driftchefer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som driftchef har du möjlighet att forma enheten och kommer i rollen ingå i lokalvårdens ledningsgrupp. Driftcheferna för lokalvården är underställda avdelningschefen och ansvarar för enhetens verksamhet som innefattas av kvalitets-, budget- och personalansvar. Du ansvarar även för att lagar och andra regler följs.

Din profil
För tjänsten krävs att du har minst gymnasieutbildning och att du vill arbeta med människor, och därmed kommunicera med både kunder och medarbetare. Utöver kommunikationen kommer samarbete med både kunder, ledning och arbetskamrater vara en stor del i din roll. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav, och så även B-körkort. God datavana är även det något som behövs i detta yrke och därmed att kunna hantera olika administrativa program. Utförliga kunskaper i daglig lokalvård samt periodiska insatser som golvunderhåll, fönsterputs och storstädning är en nödvändighet. Vi tror att du strävar efter och har kunskapen för att förbättra metoder och utveckla lokalvården.

Vi uppskattar om du har tidigare erfarenheter av arbetsmiljöfrågor, bemanning och ekonomistyrning, det är även positivt att ha erfarenhet från kvalitetsarbete. Ett krav är att du har erfarenhet sedan tidigare inom grupp- eller arbetsledning.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Sofia Westerberg och nås på 0762-886383 eller på sofia.westerberg@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Övrigt
Arbetsgivaren tillämpar rökfri arbetstid.