Chef Trafik till Borlänge Energi

Rekryterare
Plats
Borlänge (Kommun), Dalarna
Annonserat
den 5 juli 2017
Stängs
den 24 augusti 2017
Kontakta
Miitri Weijden
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Borlänge-Trafik

Chef Trafik

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Borlänge Energi planerar, projekterar, bygger och sköter gator, vägar, parker och övriga grönytor på uppdrag av Borlänge kommun samt ansvarar för en säker trafikmiljö.Vi arbetar för att öka framkomligheten och tillgängligheten på kommunens gator och vägar och därmed långsiktigt höja trafiksäkerheten i nollvisionens anda. Vi verkar för att ge borlängeborna en god stadsmiljö och att nå visionen ”Borlänge – Sveriges trevligaste stad”.

På Borlänge Energi är det avdelning Stadsmiljö som främst arbetar med ovanstående uppdrag. Avdelningen är uppdelad i fyra grupper – planering, parkdrift, gatudrift och trafik. Till gruppen Trafik söker vi nu en chef.

Arbetsuppgifter
Som chef Trafik ansvarar du för att arbeta, leda, planera samt utveckla det strategiska och operativa arbetet för gruppen Stadsmiljö Trafik där trafikhandläggare, trafikingenjör och parkeringsvakter ingår. Du har ekonomisk, planering- och budgetansvar för den egna verksamheten och personalansvar ingår i tjänsten.

Tjänsten som chef Trafik innebär även kontakter, dialoger och möten med myndigheter, kommunala förvaltningar, kommuninvånare och näringslivet där du handlägger trafikmyndighetsärenden samt är sakkunnig inom trafikområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig utbildning inom trafik och/eller arbetslivserfarenhet inom trafikområdet och/eller annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har vana från befattningen som chef, där du har skaffat dig ett strategiskt tänkande och erfarenhet av personal- och ekonomiansvar.

Som chef Trafik har du interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god.

Du är bra på att entusiasmera andra, håller andra informerade om vad om händer och du är resultatorienterad och målfokuserad. Du driver nya initiativ inom ramarna för ditt eget arbeteoch du kan fatta egna beslut. Vidare behöver du vara bra på att planera ditt arbete, integrera kort- och långsiktiga mål samt ditt och dina medarbetares insatser för att lyckas i rollen chef.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av affärsområdeschef Stadsmiljö Miitri Weijden, tfn 0243-731 52.

Facklig kontaktperson
Fackliga frågor besvaras av SACO/Sveriges ingenjörer Robert Källman, tfn 0243-731 35.

Ansökan
Klicka på ansök-knappen. Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 27 augusti 2017.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.