Arborist till Borlänge Energi

Rekryterare
Plats
Borlänge (Kommun), Dalarna
Annonserat
den 5 juli 2017
Stängs
den 27 augusti 2017
Kontakta
Helena Ohlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Borlänge-Trafik

Arborist

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Borlänge Energi planerar och förvaltar på Borlänge kommuns uppdrag stadens gator och parker samt ansvarar för trafikfrågor. Vi har egna växthus, egen parkverkstad och snickeri vilka ger oss goda förutsättningar för att arbeta småskaligt och med egen design. Vi utvecklar och restaurerar gamla parker och bygger nya torg, parker och lekplatser till nya bostadsområden.Vill du vara med och sätta din prägel på Borlänges parker och offentliga rum är du välkommen till oss!

För uppdraget att praktiskt och administrativt ansvara för och planera vårt trädvårdsarbete söker vi en trädvårdsansvarig/arborist till vår avdelning Stadsmiljö parkdrift.

Arbetsuppgifter
Som trädvårdsansvarig/arborist planerar du och ansvarar för trädvårdsarbetet. Förekommande arbetsuppgifter är beskärningsarbeten, röjning/gallring, kundärenden, trädbedömningar/ inspektioner, förnyelse av trädbestånd, etableringskontroller och andra trädplanteringsprojekt. Du initierar och planerar behovet av externa arboristtjänster som trädvårdsinventering, riskbedömning, stubbfräsning, fällning med kranbil etcetera. Arbetet sker såväl självständigt som tillsammans med övriga inom arbetsgruppen – planerare, parkarbetare, samordnare, landskapsarkitekt och GIS/skogsansvarig. Även andra arbetsuppgifter inom parkverksamheten kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad landskapsingenjör, plantskolist, arborist eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och/eller flera års praktisk arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har grundläggande utbildning inom trädgård eller motsvarande TCYK-bevis. Du är bekväm användare i olika IT-system.

Som person är du självständig, noggrann och ansvarsfull. Då tjänsten innehåller interna och externa kontakter är det viktigt att du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Du ser en utmaning i förbättringar och har kvalitetstänk som egenskap i ditt arbete och du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Stadsmiljö parkdrift, Helena Ohlsson, 0243-731 37.

Facklig representant
Fackliga frågor besvaras av Vision, Håkan Andersson, tfn 0243-730 40.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan senast den 27 augusti 2017.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.