Teknik och fritidschef till Gnosjö kommun

Rekryterare
Plats
Gnosjö
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Maria Wallin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Teknik och fritidschef

Arbetsgivare: Gnosjö kommun
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Chefstjänster/ Styrelse-uppdrag
Ort: Gnosjö
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-08-20
 

Företagspresentation
Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl. a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

Teknik-och fritidsförvaltningen har en stor och viktig uppgift i Gnosjö kommun. Arbetet handlar om att skapa och upprätthålla de förutsättningar som krävs för att samhället, såväl näringslivet som det privata ska fungera. Förvaltningen söker nu en teknik- och fritidschef till sin verksamhet. En spännande tjänst där Du får möjligheten att vara med och påverka!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som teknik-och fritidschef på Gnosjö kommun ansvarar du för att utveckla, samt leda och styra verksamheten. Tjänsten är en viktig nyckelposition inom kommunen och för dess medborgare och det innebär att du är ansiktet utåt. För att lyckas med uppdraget bör du vara väl insatt i de frågor som behandlas inom verksamheten samt ha förmåga att se helheten.

  • Verksamhet-, personal- och budgetansvar.
  • Att leda teknik-och fritidsförvaltningens ledningsgrupp samt ingå i kommunens centrala ledningsgrupp.
  • Tillsammans med cheferna utveckla verksamheten
  • Samverka med andra aktörer, internt och externt.
  • Göra utredningar, projekteringar samt utarbeta underlag för politiska beslut

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen eller annan teknisk högskoleutbildning som kan bedömas likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av arbete i ledande befattning. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som teknik-och fritidschef behöver du ha förmågan att leda och fatta beslut samt att vara en problemlösare. I arbetet behöver du kunna planera, vara tydlig och arbeta strukturerat. Samtidigt som arbetet är självständigt har du en hel del samverkan med kollegor, andra förvaltningar och externa aktörer. Vidare behöver du tycka om att ge god service, bemöta och jobba med människor samt ha lätt för att bygga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet därför kommer tonvikten i denna rekrytering att ligga på följande kompetenser: problemlösning, relationsbyggande, anpassning, kommunikation, kundfokus och planering.

Ansök redan idag!
I denna rekrytering samarbetar Gnosjö kommun med Unik Resurs som tar emot ansökningarna och svarar på frågor angående tjänsten Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se snarast, senast den 20 augusti. Det går också bra att maila din ansökan till johanna.nyren@unikresurs.se. För ytterligare information, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Wallin 0763–20 81 77, maria.wallin@unikresurs.se Glöm inte att i ett personligt brev motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!