Utvecklingsinriktad resultatområdeschef Särskilt boende äldre

Plats
Södertälje
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 8 augusti 2017
Kontakta
Jenny Eriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

En dag på jobbet 

Till dina uppgifter hör att leda det operativa arbetet inom verksamhetsområdet på ett effektivt, samverkande och verksamhetsutvecklande sätt för att uppnå högre kvalitet och måluppfyllelse. Du leder en egen ledningsgrupp med 10 resultatenhetschefer. I uppdraget ingår också att ansvara för områdets totala budget, arbetsmiljö och personalansvar. Utöver det finns en hälso- och sjukvårdsenhet och ett stöd/utvecklingsteam som arbetar med verksamhetsutvecklande insatser som demensteam, vårdhundförare och dietist. Hela området har totalt ca 550 medarbetare och totalt 21 resultatenhetschefer/gruppchefer. Du ingår också i Äldreomsorg/Funktionsnedsättnings ledningsgrupp som består av 5 resultatområdeschefer och leder verksamhetsområdets ledningsarbete.  

Om oss
Till hösten påbörjar vi en storsatsning Morgondagens Äldreomsorg med fokus på kvalitetsutveckling, välfärdsteknik och professionsutveckling. Vi arbetar efter ett processinriktat arbetssätt med enhetlighet och effektivitet i verksamheterna som gagnar brukare, medarbetare och hela organisationen. Vi har också ett kommunövergripande projekt för hållbar arbetshälsa där det bland annat är fokus på att ge chefer möjligheter att tillämpa ett nära och hållbart ledarskap.

Vi kan erbjuda dig
Det här är ett utvecklande och spännande arbete där du tillsammans med ledningsgruppen för ÄO/VFF har ett taktiskt övergripande ansvar. Vi erbjuder våra medarbetare årsarbetstid, friskvårdspeng/timme och semesterväxling.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig examen från högskola/universitet och har utbildning inom ekonomi och ledarskap samt fördjupad kunskap inom äldreomsorg.

Du har en gedigen chefserfarenhet, har arbetat med verksamhetsutveckling, har vana av att leda övergripande förändringsarbete samt har erfarenhet av politiskt styrda organisationer.   

Ditt ledarskap präglas av att du är en förebild som engagerar, är tydlig, skapar delaktighet, driver utveckling och är resultatinriktad. 

Som person är du utvecklingsinriktad, strukturerad och en skicklig kommunikatör.  

Välkommen med din ansökan! 

Omfattning:
100 %

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 2017-08-08

För mer information om tjänsten

Jenny Eriksson 
Tf Funktionschef ÄO/VFF
08 - 52 30 16 23

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men undanber oss samtal från dig som vilja sälja platsannonser eller erbjuda rekryteringstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb